Jump to content

Проблем с иконите на Media Player

PaLMaL

Препоръчан пост

По принцип да, но имай предвид, че това е много вероятно да ти върне старата тема и да замени файлове, които ти вече си заменил ръчно, чрез промяната на външния вид.
Сподели другаде

Ако избереш Tools => Folder Options => File Types => намираш файловия формат, който ти трябва (да речем *.mp3) => срещу Opens With => избери Advanced => и там вече избери Change Icon => намери иконата която искаш => потвърди с Apply пак ли е същото ?

http://i49.tinypic.com/243loye.jpg

Сподели другаде

Ееее оправих го.Мерси много :) . А можеш ли да ми помогнеш и с още един проблем.На първа страница в някой от коментарите ми съм сложил 2 линка към снимки.Едната е проблема :)
Сподели другаде

Т.е. проблема с дефрагментирането ли ?

Пробвай да влезнеш в My Computer => десен бутон на дял C:\ => Properties => Tools => Check Now => слагаш двете отметки и натискаш Start.

Ще ти каже, че ще извърши проверката при следващото рестартиране на системата. Съгласи се. Рестартирай машината и изчакай да се поправят грешките =.

След това провери и останалите дялове по същия начин и тогава пробвай пак да дефрагментираш. :)

Сподели другаде

ее МЕРСИ и тва стана :).Имам още 3-4 въпроса но няма да спамя :D... а можеш ли да си дадеш скайпа на ЛС , ако ти се занимава да оправим още 1-2 проблема :)

Смисъла на форумите да се пише в тях, а не по Скайп. :)

Така повече потребители с подобни проблеми могат да намерят или предложат решението на даден проблем.

Отделно не използвам често Скайп и в работата е забранено инсталирането на такъв...а у нас не се задържам много през деня.

Сподели другаде