PaLMaL Публикувано Февруари 5, 2010 Report Share Публикувано Февруари 5, 2010 Здравейте.Имам един малък проблем:Сложих си една тема на Windows 7 за Windows XP,почнах да я инсталирам но накрая ми излезе нещо и аз цъкнах ОК и компа ми се рестартира.След това видях че иконите на аудио файлове ( след като ги настроя да се отварят с Media Player ) ми излизат така ->http://prikachi.com/files/1342206L.jpgТази с която съм в момента е друга , проблема не е от нея.Знам че бъга не е значителен но съм свикнал да ми излиза обикновенно Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 5, 2010 Report Share Публикувано Февруари 5, 2010 Какво точно си инсталирал всъщност? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
PaLMaL Публикувано Февруари 5, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 5, 2010 Какво точно си инсталирал всъщност? Ами една тема не помня точно името и но беше със скин от 7-ца.И по времето на инсталацията всичко по десктопа ми се скри , остана само процеса. По точно не беше тема ами скин за иконите от 7-цата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 5, 2010 Report Share Публикувано Февруари 5, 2010 Е, тема ли е или някой от онези пакети за трансформация? Ако е второто, един господ знае какво и къде са разчовъркали. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
PaLMaL Публикувано Февруари 5, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 5, 2010 Е, тема ли е или някой от онези пакети за трансформация? Ако е второто, един господ знае какво и къде са разчовъркали. мисля че е това - My link А , ако можеш да ми помогнеш и с тоя проблеееем My link Неиска да се дефрагментира C: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 6, 2010 Report Share Публикувано Февруари 6, 2010 Свали TweakUI, инсталирай я, отвори Start -> Run -> напиши tweakui -> OK, иди на Repair и кликни Repair Now. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
PaLMaL Публикувано Февруари 6, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 6, 2010 Пак е същото...поправих всичко но нестава... някакъв друг съвет ? :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
B-boy/StyLe/ Публикувано Февруари 6, 2010 Report Share Публикувано Февруари 6, 2010 Пак е същото...поправих всичко но нестава... някакъв друг съвет ? :( Друго, което можеш да опиташ: 1. Затвори всички отворени приложения. 2. Стартирай Task Manager-a (Ctrl + Alt + Del) => отиди на Processes => посичи explorer.exe => натисни End Process. 3. Докато си още в Task Manager => отиди на => New Task (Run…) => и напиши CMD.EXE => потвърди с OK. 4. В конзолата въведи следните команди (една по една - като натискаш Enter след всяка команда): CD /d %userprofile%\AppData\Local DEL IconCache.db /a EXIT 5. В Task Manager-a => отиди отново на New Task (Run…) => напиши EXPLORER.EXE => потвърди с OK. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
PaLMaL Публикувано Февруари 6, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 6, 2010 Като напиша първото ми изписва : The system cannot find the path specified :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
B-boy/StyLe/ Публикувано Февруари 6, 2010 Report Share Публикувано Февруари 6, 2010 Като напиша първото ми изписва : The system cannot find the path specified :( Не съм прочел темата внимателно мислейки си, че си с Windows 7. Затвори конзолата. В Task Manager-a => отиди отново на New Task (Run…) => напиши EXPLORER.EXE => потвърди с OK. След това отвори C:\Documents and Settings\ТВОЕТО ПОТРЕБИТЕЛСКО ИМЕ\Local Settings\Application Data и изтрий файла IconCache.db PS: За да видиш папката трябва да направиш скритите файлове видими: Start => run => напиши control folders => view => сложи радиобутона пред show hidden files and folders и махни отметката пред Hide Protected operating system files (Recommended). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
PaLMaL Публикувано Февруари 6, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 6, 2010 Като го напиша това EXPLORER.EXE ме вкарва в мойте документи.А тва IconCache.db никъде го няма Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
B-boy/StyLe/ Публикувано Февруари 6, 2010 Report Share Публикувано Февруари 6, 2010 Като го напиша това EXPLORER.EXE ме вкарва в мойте документи.А тва IconCache.db никъде го няма В Start Menu => Run => постави този ред: %USERPROFILE%\Local Settings\Application Data и натисни Enter. Ако си показал скритите файлове би трябвало да видиш файл-а. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
PaLMaL Публикувано Февруари 6, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 6, 2010 Показъл съм ги и пак го няма. :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
B-boy/StyLe/ Публикувано Февруари 6, 2010 Report Share Публикувано Февруари 6, 2010 Показъл съм ги и пак го няма. :( Рестартира ли машината ? Друга команда, която помага в такива случаи (ако имате инсталационен диск на Windows XP) е: 1. Кликни върху Start ("Старт") и избери Run ("Изпълни").2. В полето Open ("Отвори") въведи cmd и щракни върху OK.3. В командния ред въведи командата sfc /scannow и натисни клавиша ENTER. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
PaLMaL Публикувано Февруари 7, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 7, 2010 Рестартира ли машината ? Друга команда, която помага в такива случаи (ако имате инсталационен диск на Windows XP) е: 1. Кликни върху Start ("Старт") и избери Run ("Изпълни").2. В полето Open ("Отвори") въведи cmd и щракни върху OK.3. В командния ред въведи командата sfc /scannow и натисни клавиша ENTER. Имам диск,Но какво прави тая команда ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост