mustang_turbo Публикувано Февруари 4, 2010 Report Share Публикувано Февруари 4, 2010 Здравейте, имам проблем с Direct X. Значи проблема е следния. Започвам да инсталира Need For Speed Most Wanted но след като въведа CD key-a ми изпизва че тази игра изисква Direct X 9.0c или по нов. Но при Need For Speed Pro Street, Undercover и Shift нямам този проблем. Пробвах 2 версии на MW но не стават, също така пробвах да си инстална нов Direct X но пак не тръгва NFS-то. Ако имате предложения ще се радвам да ги чуя П.П. тази тема я пуснах тук защото игрите според мен пак са вид програми (софтуер), ако греша ме поправете Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 4, 2010 Report Share Публикувано Февруари 4, 2010 Говорим за Windows XP? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Февруари 5, 2010 Report Share Публикувано Февруари 5, 2010 Здравейте, имам проблем с Direct X. Значи проблема е следния. Започвам да инсталира Need For Speed Most Wanted но след като въведа CD key-a ми изпизва че тази игра изисква Direct X 9.0c или по нов. Но при Need For Speed Pro Street, Undercover и Shift нямам този проблем. Пробвах 2 версии на MW но не стават, също така пробвах да си инстална нов Direct X но пак не тръгва NFS-то. Ако имате предложения ще се радвам да ги чуя П.П. тази тема я пуснах тук защото игрите според мен пак са вид програми (софтуер), ако греша ме поправете Под ХП (доколкото помня) в началото на инсталацията те пита дали да инсталира directX. Потвърждаваш и ще поиска рестарт. След рестарта инсталацията продължава. Просто каквото и да те пита дaвай YES. При мен на cod4 правеше подобен номер под уин7. Ако накрая не потвърдя инсталиране на directX9, играта дава грешка при стартиране. Няма логика, защото 7-цата си върви с directx11, което включва и 9...а разбери. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mustang_turbo Публикувано Февруари 5, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 5, 2010 Мерси и на двама ви за отговора но аз се оправих. Махнах си Direct X-a с Direct Happy uninstall и си го инсталнах на ново и се оправи. Съжелявам само дето ви занимавах с глупости :( :( :( :( :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост