vasilvas Публикувано Февруари 4, 2010 Report Share Публикувано Февруари 4, 2010 Търся безплатен хостинг на който да мога да инсталирам IPB 3.0.5 (закупен от мен).Пробвах freehostia,000webhost,awardspace,byethost , но всички по средата на инсталацията не издържат и крашват. Може ли да ми предложите такъв хостинг на който да го няма този проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sprint-Debugger Публикувано Февруари 4, 2010 Report Share Публикувано Февруари 4, 2010 Аз ползвам 1gb.bg. Долу-горе става за хостване на IPB. Инсталира се нормално, но от време на време при разцъкване из темите има малко забавяне. Най-вероятно защото ползвам безплатния вариант. С платения може би няма да има проблеми. Ако мнението ми се тълкува като реклама, нека бъда цензуриран. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Февруари 5, 2010 Report Share Публикувано Февруари 5, 2010 vasivas , при положение , че си отделил парички да си закупиш IPB аз ти препоръчвам да направиш същото и с хостинга. Няма да ти изброявам преимуществата на платения. Има достатъчно български хостинг компании, които предлагат наистина приемливи условия. Sprint-Debugger , аз също ползвам услугите на споменатия от теб хост, но никъде не виждам да имат платен вариант. Вярно, това нещо е обсъждано във форума / който даже в момента не работи / , но към момента се предлага само безплатен хостинг със съответните условия. Ако греша - дай линк да видя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sprint-Debugger Публикувано Февруари 5, 2010 Report Share Публикувано Февруари 5, 2010 И аз само във форума съм чел, че имат платен вариант, но като се замисля така и не съм виждал от къде може да се закупи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dakan Публикувано Август 5, 2010 Report Share Публикувано Август 5, 2010 Искам да питам относно www.000webhost.com дали някой го е ползвал икакви впечатления имате от него. Препоръчаха ми го сега и ми показаха, че на него са инсталирали WordPress(последна версия), което мен лично ме впечатли. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Август 5, 2010 Report Share Публикувано Август 5, 2010 PingHoster мисля ще свърши работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост