aycho_ppv Публикувано Февруари 3, 2010 Report Share Публикувано Февруари 3, 2010 Много ви моля помогнете ми имам следният проблем:Както си работи компютърът ми и изключва,дори,влизам си в \\\"акаунт-а\\\"и зарежда пробрамите и точно тогава изключва,след това реших да го прейнсталирам и когато дойде време да натисна \\\"ЕНТЕР\\\" зада продължа на пред и отново изключва...от какво може да е разглобих компютъра и отново го зглобих но този проблем несе маха,нито мога дъго прейнсталирам,нито мога да работя с този \\\"windowс\\\"...моля помогнете ми преди да съм решил да го изхвърля през прозореца? :С :С :С :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 3, 2010 Report Share Публикувано Февруари 3, 2010 Опитвал ли си с различни инсталационни дискове? Ако да и проблемът го има навсякъде, то ще е хубаво да кажеш за какви хардуерни компоненти става въпрос. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост