Jump to content

Препоръчан пост

Програмката е една от малкото добри и безплатни такива,(сложи си новата 3.4 версия) ако с други програми нямаш проблем, просто отвори менюто за настойка на програмата, там където пише "Асоциаций" щракаш на бутона и си готов! :)
Сподели другаде

точно с най-новата версия съм 3.4 С другите програми ми ги отваря но с тази photoscape не ми ги отваря,а преди ми ги отваряше.Нямам проблем със други програми за картинки.формата е JPG-fil така е и със субтитрите но програмите ги четат.sub-fil.fil мисля,че е файл но съм с шведси уиндоус,но отново ми ги отваряше
Сподели другаде

Евентуално може да има някаква друга програма, която някак да пречи на PhotoScape. Не би трябвало да е така, но ако наистина деинсталираш както трябва програмата (не я триеш просто) и инсталираш както трябва, не се сещам за други варианти.

Можеш да опиташ и да почистиш ключовете на PhotoScape в регистратурата или да пробваш почистване с CCleaner.

Сподели другаде

Нестана с с CCleaner но сега забелязах че в скайпе не ми намира неговите си картинки,а в оная папка на Photoscape screan скайп ги намира картинките.Не бях го проверил защото ми показваше негова картинка от картинките на скайпа.
Сподели другаде

photoscape не намира изобщо никакви снимки в С дял след като ги преместих в друг дял Е ми ги чете,имах някъкъв проблем с папките бяха забранено преименуването на картинките в папката.
Сподели другаде

Т.е. PhotoScape продължава и сега да не вижда никакви картинки в дял C:? Skype също не ги вижда? Но и двете програми виждат на друг дял всичко нормално?

Ти си този с проблема. Защо трябва аз да те юркам да обясняваш като нормален човек - пълноценно и ясно?

Сподели другаде

Т.е. PhotoScape продължава и сега да не вижда никакви картинки в дял C:?

-да.

Skype също не ги вижда?

-не си вижда неговите си картинки,само.но вижда и от дял С

http://img508.imageshack.us/img508/1672/save90.png

Но и двете програми виждат на друг дял всичко нормално?

-Да

Защо трябва аз да те юркам да обясняваш като нормален човек - пълноценно и ясно?

-Не успях точно да го обесня.Извинявам се

Сподели другаде

Да не си човъркал нещо по правата на потребителите до папките? Нещо с акаунтите? Няма логика ей така просто да спрат да отварят и виждат файлове.
Сподели другаде

Когато преименувах някакаъв файл без да исках нещо натиснах и ми изписа че неможи да се преименува,ако се преименува ще се изгуби.Но го управих когато дадох старите настройки.

Но проблема си остана

Сподели другаде