radichev Публикувано Февруари 2, 2010 Report Share Публикувано Февруари 2, 2010 Имам проблем с тази програма не ми показва картинките http://img229.imageshack.us/img229/5294/eefef.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 2, 2010 Report Share Публикувано Февруари 2, 2010 Сигурен ли си, че в папката имаш изображения, които PhotoScape поддържа? Опитал ли си с преинсталация на PhotoScape? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
radichev Публикувано Февруари 2, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 2, 2010 да сигурен съм напълно и съм го трил и преинсталирвал 3 пъти и отново едно и също Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 3, 2010 Report Share Публикувано Февруари 3, 2010 С други програми за разглеждане на картинки има ли проблеми? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Evda Публикувано Февруари 3, 2010 Report Share Публикувано Февруари 3, 2010 Програмката е една от малкото добри и безплатни такива,(сложи си новата 3.4 версия) ако с други програми нямаш проблем, просто отвори менюто за настойка на програмата, там където пише "Асоциаций" щракаш на бутона и си готов! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
radichev Публикувано Февруари 3, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 3, 2010 точно с най-новата версия съм 3.4 С другите програми ми ги отваря но с тази photoscape не ми ги отваря,а преди ми ги отваряше.Нямам проблем със други програми за картинки.формата е JPG-fil така е и със субтитрите но програмите ги четат.sub-fil.fil мисля,че е файл но съм с шведси уиндоус,но отново ми ги отваряше Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 4, 2010 Report Share Публикувано Февруари 4, 2010 Евентуално може да има някаква друга програма, която някак да пречи на PhotoScape. Не би трябвало да е така, но ако наистина деинсталираш както трябва програмата (не я триеш просто) и инсталираш както трябва, не се сещам за други варианти.Можеш да опиташ и да почистиш ключовете на PhotoScape в регистратурата или да пробваш почистване с CCleaner. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
radichev Публикувано Февруари 5, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 5, 2010 Нестана с с CCleaner но сега забелязах че в скайпе не ми намира неговите си картинки,а в оная папка на Photoscape screan скайп ги намира картинките.Не бях го проверил защото ми показваше негова картинка от картинките на скайпа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 5, 2010 Report Share Публикувано Февруари 5, 2010 Я пак. Коя програма какви картинки намира? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
radichev Публикувано Февруари 6, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 6, 2010 photoscape не намира изобщо никакви снимки в С дял след като ги преместих в друг дял Е ми ги чете,имах някъкъв проблем с папките бяха забранено преименуването на картинките в папката. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 6, 2010 Report Share Публикувано Февруари 6, 2010 Т.е. PhotoScape продължава и сега да не вижда никакви картинки в дял C:? Skype също не ги вижда? Но и двете програми виждат на друг дял всичко нормално? Ти си този с проблема. Защо трябва аз да те юркам да обясняваш като нормален човек - пълноценно и ясно? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
radichev Публикувано Февруари 6, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 6, 2010 Т.е. PhotoScape продължава и сега да не вижда никакви картинки в дял C:? -да.Skype също не ги вижда?-не си вижда неговите си картинки,само.но вижда и от дял С http://img508.imageshack.us/img508/1672/save90.png Но и двете програми виждат на друг дял всичко нормално?-Да Защо трябва аз да те юркам да обясняваш като нормален човек - пълноценно и ясно?-Не успях точно да го обесня.Извинявам се Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 7, 2010 Report Share Публикувано Февруари 7, 2010 Да не си човъркал нещо по правата на потребителите до папките? Нещо с акаунтите? Няма логика ей така просто да спрат да отварят и виждат файлове. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
radichev Публикувано Февруари 7, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 7, 2010 Когато преименувах някакаъв файл без да исках нещо натиснах и ми изписа че неможи да се преименува,ако се преименува ще се изгуби.Но го управих когато дадох старите настройки.Но проблема си остана Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 7, 2010 Report Share Публикувано Февруари 7, 2010 И какво точно си преименувал? Като казваш, че си преименувал "някакъв файл", не помагаш особено. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост