gibson58 Публикувано Януари 31, 2010 Report Share Публикувано Януари 31, 2010 Здравейте,не мога да намеря програма която да може да плейва ДТС и клипове кмплеър свири дтс но клипа при него цикли,ArcSoft TotalMedia Theatre 3.1160 Platinum плейва клипа но не иска дтс.не ми се ще да инсталирам и двата плеъра и затова търся накоя която може и двете.пробвал съм и VLC ,GOM,CyberLink PowerDVD 9,но и те не се справят и с дветв задачи... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
baromd Публикувано Януари 31, 2010 Report Share Публикувано Януари 31, 2010 Опитай се да ги гледаш с Any Video Converter, защото подържа почти всички медиа файлове. Пък може да ги конвертираш в какъвто си искаш формат за други плейери. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 31, 2010 Report Share Публикувано Януари 31, 2010 По принцип по-универсален плеър от VLC няма. Ако той не се справя с даден видео файл, значи е твърде вероятно проблемът да е в самата система - т.е. системата да е слаба и да не може да декодира файла или някой процес да натоварва системата по принцип и да пречи на възпроизвеждането - или самият файл да има дефект някакъв. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gibson58 Публикувано Януари 31, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 31, 2010 при мен до сега най-универсален е кмplayer по-добре се справя от vlc.явно си зависи на каква система се гледа,защото въпросният клип вирви най-гладко с малки насичания на кмплеър.на VLc насича АДСКИ и даже картината изчезва ...какво да се прави ,божа работа а може и проблем да е в мощната ми видеокарта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 31, 2010 Report Share Публикувано Януари 31, 2010 Аз не съм казал, че VLC не е бъгав. Просто сам по себе си отваря най-много файлови формати. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gibson58 Публикувано Януари 31, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 31, 2010 е и аз не съм го казал Опитай се да ги гледаш с Any Video Converter, защото подържа почти всички медиа файлове. Пък може да ги конвертираш в какъвто си искаш формат за други плейери.и с нея не стана ,но пък ми хареса за конвертиране Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
antishoC Публикувано Януари 31, 2010 Report Share Публикувано Януари 31, 2010 (Редактиран) WinDVD 6 поддържа DTSAко имаме PC и 5.1 channel sound card + 5.1 ( 7.1) koлони(ako сте само с 2 или 2.1 sound няма смисъл Начини:A. INTERVIDEO WINDVDB. VIDEOLAN PLAYER + DTS CODEC POWERDVD може да го просвири само ако е записано на CD/DVD или ако е направен IMAGE (С DTS ФАЙЛОВЕТЕ) и е сложен във VIRTUAL CD. Редактиран Януари 31, 2010 от antishoC Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост