Jump to content

търся прогрма за слушане на DTS и да може да плейва такива клипове

Препоръчан пост

Здравейте,

не мога да намеря програма която да може да плейва ДТС и клипове

кмплеър свири дтс но клипа при него цикли,ArcSoft TotalMedia Theatre 3.1160 Platinum плейва клипа но не иска дтс.не ми се ще да инсталирам и двата плеъра и затова търся накоя която може и двете.пробвал съм и VLC ,GOM,CyberLink PowerDVD 9,но и те не се справят и с дветв задачи...

Сподели другаде

По принцип по-универсален плеър от VLC няма. Ако той не се справя с даден видео файл, значи е твърде вероятно проблемът да е в самата система - т.е. системата да е слаба и да не може да декодира файла или някой процес да натоварва системата по принцип и да пречи на възпроизвеждането - или самият файл да има дефект някакъв.
Сподели другаде

при мен до сега най-универсален е кмplayer по-добре се справя от vlc.явно си зависи на каква система се гледа,защото въпросният клип вирви най-гладко с малки насичания на кмплеър.на VLc насича АДСКИ и даже картината изчезва ...какво да се прави ,божа работа :haha: а може и проблем да е в мощната ми видеокарта.
Сподели другаде

е и аз не съм го казал

Опитай се да ги гледаш с Any Video Converter, защото подържа почти всички медиа файлове. Пък може да ги конвертираш в какъвто си искаш формат за други плейери.

и с нея не стана ,но пък ми хареса за конвертиране :wink1:

Сподели другаде

WinDVD 6 поддържа DTS

Aко имаме PC и 5.1 channel sound card + 5.1 ( 7.1) koлони

(ako сте само с 2 или 2.1 sound няма смисъл

Начини:

A. INTERVIDEO WINDVD

B. VIDEOLAN PLAYER + DTS CODEC

POWERDVD може да го просвири само ако е записано на CD/DVD или ако е направен IMAGE (С DTS ФАЙЛОВЕТЕ) и е сложен във VIRTUAL CD.

Редактиран от antishoC
Сподели другаде