Nightmare Публикувано Януари 31, 2010 Report Share Публикувано Януари 31, 2010 Здравейте направо на темата От доста време работя на Photoshop CS4 но сега ми изчезна 3D менюто (неактивно е)някакви предложения за решаването на проблема ми ?! http://prikachi.com/files/1327928C.png Извинявам се ако съм збъркал нещо понеже съм нов тукБлагодаря предварително... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vasilvas Публикувано Януари 31, 2010 Report Share Публикувано Януари 31, 2010 Това е фона и той е заключен направи нов леър и всичко ще се оправи. На фона и с четката не може да се рисува. :D Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Януари 31, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 31, 2010 мислиш ли че не съм опитал?--не е от това Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-TEN4O- Публикувано Януари 31, 2010 Report Share Публикувано Януари 31, 2010 Като гледам коя точно папка си отворил - сигурен ли си че фотошопа е читав и не е портабъл ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Януари 31, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 31, 2010 мислиш ли че не съм опитал?--не е от това Не. не е портабъл точно бях гледал HEROES и за това е така (сори за спаама)а може ли да е от кодът за активция ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-TEN4O- Публикувано Януари 31, 2010 Report Share Публикувано Януари 31, 2010 Не не е проблем на активация.1.Иди на preferences - performance и махни тика от openGL.2.Виж дали ти е разпознала видеокартата.3.Задели й малко повече рам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Януари 31, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 31, 2010 Ами сега ми изкарва това http://prikachi.com/files/1329420e.pngкакво трябва да значи ?Сложих му 512МБ РАМ и пак е така разпознава ми картата и незнам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-TEN4O- Публикувано Януари 31, 2010 Report Share Публикувано Януари 31, 2010 Сложи си пак тика на openGL.Това за което се сещам е да си сигурен че създавайки нов е в RGB mode, можеш да го сложиш на 16 bit.Пробвай да изкараш 3Д от менюто window.И горе долу се изчерпвам от към идеи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Януари 31, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 31, 2010 леел пич златен си просто незнак как да ти се отблагодаря! Станааа благодаря пак Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-TEN4O- Публикувано Януари 31, 2010 Report Share Публикувано Януари 31, 2010 Едно малко лирично отклонение (дано ме разберат началствата на сайта-казвам го в полза на потребителите).На нов Уиндоус преди да ползвам лекарствата на чичо доктор за продукт на Adobe бих си направил бакъп на хостс файла примерно с Spyware Blaster става много лесно с цъкане на едно две бутончета - не че съм чувал за проблеми досега но ........ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Февруари 1, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 1, 2010 Едно малко лирично отклонение (дано ме разберат началствата на сайта-казвам го в полза на потребителите).На нов Уиндоус преди да ползвам лекарствата на чичо доктор за продукт на Adobe бих си направил бакъп на хостс файла примерно с Spyware Blaster става много лесно с цъкане на едно две бутончета - не че съм чувал за проблеми досега но ........ ъъъ за какво е този файл host? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост