mate Публикувано Януари 31, 2010 Report Share Публикувано Януари 31, 2010 Здравейте.Искам да си ъпгрейдна старата система. Поради простата причина че преди два дни си взех ЛСД телевизор 42" , но сега пък видео картата не ми подържа ФУлл ХД - картата е A-LE 6200 Nvidia . Знам доста е стара като цяло системата ми е:АМД Athlon 64 3000+1 GB RAMMB WinFastVideo card NV gforse 6200Power 400W Искам да ъмгрейдна тази система мах до 300Лв. МИсля нещо от рода на:http://www.voodoo.bg/categories/329/products/10719 или http://www.voodoo.bg/categories/329/products/10298 и 2х1гб рам това е . Ако имате други предложения моля споделете . КОмпютъра искам да го ползвам за ХД видео , игри и музика . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mate Публикувано Януари 31, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 31, 2010 Мислите ли че ще ми трябва едно ново захранване около 500В Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 31, 2010 Report Share Публикувано Януари 31, 2010 Какво точно захранване е текущото? Марка и модел имам предвид.И какво точно имаш предвид под това, че старата ти карта не поддържа FullHD? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mate Публикувано Януари 31, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 31, 2010 Сегашното ми захранване е No name. А за картата прекалено е стара но неми се сменя цялото дъно , затова търся да е с AGP шина. А за Фулл ХД да не подържа 1080p и ХД филмите ми насичат но дали е заради картата или е от процесора на знам.Или е по добре да си зема ново дъно и процесор. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 31, 2010 Report Share Публикувано Януари 31, 2010 Щом е noname, тогава е категорично препоръчително да се смени с някакво поне донякъде марково. Всички съвременни карти "поддържат" 1080p. Тях не ги бърка разделителната способност. Просто процесорът не успява да се справи с нужните изчисления. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mate Публикувано Януари 31, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 31, 2010 Значи нама смисал да влагам пари в тази барака. По добре да помисля за нещо сносно . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Януари 31, 2010 Report Share Публикувано Януари 31, 2010 Доколкото си спомням, преди известно време, ти имаше тема за избора на нова видокарта и процесор и... изобщо за нова конфигурация. При това даже се беше прицелил в компоненти тежка категория. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 31, 2010 Report Share Публикувано Януари 31, 2010 Не че няма никакъв смисъл, но просто ми се струва, че ще е по-удачно решение в дългосрочен план, ако се ориентираш към нова система. Не е нужно да е скъпа (от висок клас), а да е с по-съвременни компоненти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост