Jump to content

Помощ за Upgrade на една система.

Препоръчан пост

Здравейте.

Искам да си ъпгрейдна старата система. Поради простата причина че преди два дни си взех ЛСД телевизор 42" , но сега пък видео картата не ми подържа ФУлл ХД - картата е A-LE 6200 Nvidia . Знам доста е стара като цяло системата ми е:

АМД Athlon 64 3000+

1 GB RAM

MB WinFast

Video card NV gforse 6200

Power 400W

Искам да ъмгрейдна тази система мах до 300Лв.

МИсля нещо от рода на:

http://www.voodoo.bg/categories/329/products/10719 или

http://www.voodoo.bg/categories/329/products/10298 и 2х1гб рам това е . Ако имате други предложения моля споделете .

КОмпютъра искам да го ползвам за ХД видео , игри и музика .

Сподели другаде

Сегашното ми захранване е No name. А за картата прекалено е стара но неми се сменя цялото дъно , затова търся да е с AGP шина. А за Фулл ХД да не подържа 1080p и ХД филмите ми насичат но дали е заради картата или е от процесора на знам.

Или е по добре да си зема ново дъно и процесор.

Сподели другаде

Щом е noname, тогава е категорично препоръчително да се смени с някакво поне донякъде марково. Всички съвременни карти "поддържат" 1080p. Тях не ги бърка разделителната способност. Просто процесорът не успява да се справи с нужните изчисления.
Сподели другаде

Доколкото си спомням, преди известно време, ти имаше тема за избора на нова видокарта и процесор и... изобщо за нова конфигурация. При това даже се беше прицелил в компоненти тежка категория.
Сподели другаде

Не че няма никакъв смисъл, но просто ми се струва, че ще е по-удачно решение в дългосрочен план, ако се ориентираш към нова система. Не е нужно да е скъпа (от висок клас), а да е с по-съвременни компоненти.
Сподели другаде