gogocuk Публикувано Януари 31, 2010 Report Share Публикувано Януари 31, 2010 Ползувам kaspersky internet security v 8.0.0.506 .Компа ми показва , че празното пространство в харддиска е 200Mb в частта където е инсталирана Windows.При проверка установявам, че на Kaspersky имам някъде към 3.2 Gb. информация която е в карантина или по някаква друга причина.C:\Documents and Settings\All Users.Windows\Aplication data\KAspersky Lab -тук в тази папка има 3.2Gb. които не мога да ги освободя.Така ли трябва да е по принцип или ...Дайте съвет по какъв начин да ги премахна или нешо друго?? Благодаря Ви предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Calando Публикувано Януари 31, 2010 Report Share Публикувано Януари 31, 2010 При мен на XP системата ми KIS 2010 заема близо 300 МБ. Пробвай да изпразниш карантина от самата програма Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gogocuk Публикувано Януари 31, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 31, 2010 На настройките направих нещо такова , но не се получава, просто няма ефект.Ако знаеш нещо по настройките сподели!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Calando Публикувано Януари 31, 2010 Report Share Публикувано Януари 31, 2010 Провери за .dmp файлове в Application Data. Kaspersky уж ги прави, за да ги праща на Kaspersky Lab, но така и не ги праща и си остават така Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gogocuk Публикувано Януари 31, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 31, 2010 Провери за .dmp файлове в Application Data. Kaspersky уж ги прави, за да ги праща на Kaspersky Lab, но така и не ги праща и си остават такаПроверих но такива файлове с такова удължение нямам.И какво предлагаш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Calando Публикувано Януари 31, 2010 Report Share Публикувано Януари 31, 2010 Ами да ги изтриеш Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gogocuk Публикувано Януари 31, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 31, 2010 Ами да ги изтриеш Е как да изтрия нещо което го няма? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
damto Публикувано Февруари 1, 2010 Report Share Публикувано Февруари 1, 2010 Ползувам kaspersky internet security v 8.0.0.506 .Компа ми показва , че празното пространство в харддиска е 200Mb в частта където е инсталирана Windows.При проверка установявам, че на Kaspersky имам някъде към 3.2 Gb. информация която е в карантина или по някаква друга причина.C:\Documents and Settings\All Users.Windows\Aplication data\KAspersky Lab -тук в тази папка има 3.2Gb. които не мога да ги освободя.Така ли трябва да е по принцип или ...Дайте съвет по какъв начин да ги премахна или нешо друго?? Благодаря Ви предварително. 1.Първо правиш така,че да ти показва скрити файлове и папки 2.Изтриваш файловете в C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab без папката AVP8 Трябва да е както на шота. 3.В настройките на Касперски правиш тези настройки PS. Ако не ти позволява да изтриеш файловете ( без папката AVP8 ) изключваш самозащитата на Касперски и ги триеш. После пак я включваш. Пак повтарям - НЕ ТРИЕШ ПАПКАТА AVP8 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост