Jump to content

Windows 7 & Nero - Проблем

dberov

Препоръчан пост

Здравейте, от десетина дена съм с Windows 7 и това е третия проблем с който се сблъсквам. Наложи ми се да направя запис на DVD Disc и тръгнах да слагам NERO 9 Lite, което се инсталираше и вървеше под Vista без проблемно, но след исталацията не можа да тръгне и ми изписа това на прозорец 1. Деисталирах го и сложих Nero 8, там пък ми излезе прозорец 2, после nero 7, 6 и нито едно не тръгна. Порових из нета за dll/ocx:regsvr32 което липсва според прозорец 2 и навсякъде ми излиза да сложа Registry Booster за оправяне на проблема. Изтеглих го със сериала сложих го регистрирах го след което го пуснах. Намери каквото намери поправихме и рестартирах. Пак сложих нерото и пак дърво. Какво да правя незнам. Някакви идеи???

post-13581-1264878724187_thumb.png

post-13581-12648788808184_thumb.png

Сподели другаде

Не съм инсталирал Nero на Windows 7, защото избягвам този продукт, но би трябвало версия 9 да работи безпроблемно под 7. Би било добре да тестваш версия 9, която НЕ е Lite издание и да видиш дали има проблеми. Версии като 6,7 няма смисъл да ги пробваш, защото са изключително стари.

Относно Registry Booster - той в случая по абсолютно никакъв начин не може да помогне.

Бих искал да кажа, че винаги може да минеш на друга безплатна и по-добра алтернатива като ImgBurn, която със сигурност няма никакви проблеми под 7.

Сподели другаде

Пробвах 4 версии на Nero 9 също и Nero Burning Rom 9.4.26.0 за която четох в (kaldata.com), че е за седмицата, но и тя не тръгна. Вярно че има доста програми които могат да ми свършат същата работа но просто съм свикнал с Nero. Например пробвах с Ashampoo Burning Studio 9 и си тръгна веднага, но е много претрупана с екстри, ще опитам и с ImgBurn да видим дали ще стане.
Сподели другаде

Ако предпочиташ пак лъскава програмка за записване, но да не е толкова претрупана, защо не пробваш Ashampoo Birning Studio 2009?

Даже и ти е безплатна. Трябва само да се регистрираш и си готов.

Сподели другаде

Сложих Ashampoo, Free Easy Burner, ImgBurn и всички вървят. С Неро съм нямал никога проблеми и затова се закучих. А като рових из нета за този липсващ файл, се оказа че без него проблеми правят и игрите и плеарите, но те първа ще се види това. Ще оставя Ун-а така и ще тествам филми, игри, музика да видя какво ще стане.

Май Ashampoo Burning Studio 2009 най ми легна на сърце.

Сподели другаде