dberov Публикувано Януари 30, 2010 Report Share Публикувано Януари 30, 2010 Здравейте, от десетина дена съм с Windows 7 и това е третия проблем с който се сблъсквам. Наложи ми се да направя запис на DVD Disc и тръгнах да слагам NERO 9 Lite, което се инсталираше и вървеше под Vista без проблемно, но след исталацията не можа да тръгне и ми изписа това на прозорец 1. Деисталирах го и сложих Nero 8, там пък ми излезе прозорец 2, после nero 7, 6 и нито едно не тръгна. Порових из нета за dll/ocx:regsvr32 което липсва според прозорец 2 и навсякъде ми излиза да сложа Registry Booster за оправяне на проблема. Изтеглих го със сериала сложих го регистрирах го след което го пуснах. Намери каквото намери поправихме и рестартирах. Пак сложих нерото и пак дърво. Какво да правя незнам. Някакви идеи??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Януари 30, 2010 Report Share Публикувано Януари 30, 2010 Не съм инсталирал Nero на Windows 7, защото избягвам този продукт, но би трябвало версия 9 да работи безпроблемно под 7. Би било добре да тестваш версия 9, която НЕ е Lite издание и да видиш дали има проблеми. Версии като 6,7 няма смисъл да ги пробваш, защото са изключително стари. Относно Registry Booster - той в случая по абсолютно никакъв начин не може да помогне. Бих искал да кажа, че винаги може да минеш на друга безплатна и по-добра алтернатива като ImgBurn, която със сигурност няма никакви проблеми под 7. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dberov Публикувано Януари 30, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 30, 2010 Пробвах 4 версии на Nero 9 също и Nero Burning Rom 9.4.26.0 за която четох в (kaldata.com), че е за седмицата, но и тя не тръгна. Вярно че има доста програми които могат да ми свършат същата работа но просто съм свикнал с Nero. Например пробвах с Ashampoo Burning Studio 9 и си тръгна веднага, но е много претрупана с екстри, ще опитам и с ImgBurn да видим дали ще стане. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Януари 30, 2010 Report Share Публикувано Януари 30, 2010 Windows-ът, който си инсталирал да не е някоя "самоделка"? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-TEN4O- Публикувано Януари 30, 2010 Report Share Публикувано Януари 30, 2010 ... Например пробвах с Ashampoo Burning Studio 9 и си тръгна веднага, но е много претрупана с екстри... Леле-мале. Не бъркаш ли имената на програмите... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dberov Публикувано Януари 30, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 30, 2010 Уж не е.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Януари 30, 2010 Report Share Публикувано Януари 30, 2010 Ако предпочиташ пак лъскава програмка за записване, но да не е толкова претрупана, защо не пробваш Ashampoo Birning Studio 2009?Даже и ти е безплатна. Трябва само да се регистрираш и си готов. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dberov Публикувано Януари 30, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 30, 2010 Сложих Ashampoo, Free Easy Burner, ImgBurn и всички вървят. С Неро съм нямал никога проблеми и затова се закучих. А като рових из нета за този липсващ файл, се оказа че без него проблеми правят и игрите и плеарите, но те първа ще се види това. Ще оставя Ун-а така и ще тествам филми, игри, музика да видя какво ще стане. Май Ashampoo Burning Studio 2009 най ми легна на сърце. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост