mustang_turbo Публикувано Януари 31, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 31, 2010 Да като си го купих от тогава е проблема Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Януари 31, 2010 Report Share Публикувано Януари 31, 2010 Имам съмнение, че в сервиза са ти инсталирали накоя оборотна самоделка, на която сега се дължи проблема. Попадал съм на такива и даже преди няколко месеца бях с едно такова творение, като до последно мислех, чв всичко му е 6. Няма как да бъда напълно сигурен, обаче че и тук ситуацията е такава. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mustang_turbo Публикувано Януари 31, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 31, 2010 Имам съмнение, че в сервиза са ти инсталирали накоя оборотна самоделка, на която сега се дължи проблема. Попадал съм на такива и даже преди няколко месеца бях с едно такова творение, като до последно мислех, чв всичко му е 6. Няма как да бъда напълно сигурен, обаче че и тук ситуацията е такава.Ми как да го оправя или трябва да го праинсталирам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 31, 2010 Report Share Публикувано Януари 31, 2010 Оправата на самоделките е, за жалост, само и единствено преинсталация. А ако искаш обновления ще ти трябва и валиден ключ за операционната система. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост