N0_M0r3_Pa1N Публикувано Януари 29, 2010 Report Share Публикувано Януари 29, 2010 Случи ми се една невероиатна глупост(може би) или случайност или каръщина му казват хората. Там където държа лаптопа, над него имам полица с книги..и една по-тънка но по-широка книга, коиато до сега не правеше проблеми. Може би над година и отгоре..е днес падна. И къде падна? .. Върху клавиатурата на лаптопа. Поразгледах го, видиах, че нищо му ниама, но сега..забелиазах, че копчето за "Я"(както можете да забележите) е изскочило. И не само това, ами и гумичката е скъсана. В гаранциа е..но това не е проблема. Тук съм за съвет дали има начин да смениа само копчето и гумичката или триабва циала клавиатура..коиато май върви 30-40 долара, защото ако триабва клавиатура..мислиа, че е по-разумно да се даде докато е в гаранциа.. :S Благодарен съм на всиакакви съвети..Извиниавам се за "ИА'-то вместо "я", но жалиа гумичката, че на нищо не прилича.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост