Jump to content

Проблем с драйвърите

sweetfun

Препоръчан пост

Преинсталирах windows - xp, но имам проблем. Инсталирах siw програма, според която модела на motherboard е 8363-686A. Инсталирах и еверест, който показва:Motherboard ID 11/29/2000-8363-686B-6A6LMD4EC-00;

Motherboard Name DFI AK74-AC/EC/EN/SC/TC/AK75-AL / Octek Rhino KT133(B)-ASP. предполагам това е модела - AK74-AC

Инсталирах и driver agent scan според който ми липсват 3 драйвъра: NVIDIA RIVA TNT2 Ultra (Microsoft Corporation)- този го намерих и си го свалих, но по някое време инсталацията прекъсва (the NVIDIA Setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware. setup will now exit).

Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC - Този въобще не мога да го намеря, Multimedia Audio Controller - а за тук не знaм какво конкретно да търся да сваля. Не знам каква ми е sound картата и не знам кой от параметрите в програмите за разпознаване на хардуер се отнасят за нея. Пробвах - My Computer -> Properties -> Hardware -> Device Manager; - ако устройството няма никакви драйвери, то ще е в раздел Other devices и ще е с удивителна; Reinstall driver - не става(the hardware will not installed couse the wizard can`t find the necessary software).

Предполагам ще ми трябва драйвър и за видео картата, която отново не знам каква е, защото образът трепти по един много лек, но скапващ очите начин.

Отказва да инсталира service pack 2. Определено имам нужда от помощ.

Сподели другаде