MITKOIRON Публикувано Януари 28, 2010 Report Share Публикувано Януари 28, 2010 както си работя по лаптопа и изведнъж се появява този екран . какво означава? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 28, 2010 Report Share Публикувано Януари 28, 2010 Означава, че имаш проблем с хардуера или софтуера. Още един успешно разрешен проблем и доволен потребител. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Януари 28, 2010 Report Share Публикувано Януари 28, 2010 Точка 4 от Какво е добре да направи питащия (или участника, започнал темата) в онова дето седи с големи червени букви над темата например ще помогне Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sprint-Debugger Публикувано Януари 28, 2010 Report Share Публикувано Януари 28, 2010 Явно трябва да са доста по-големи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 28, 2010 Report Share Публикувано Януари 28, 2010 Имам чувството, че да ги направим и 10 пъти по-големи, мигащи и "пеещи" тези буквички, пак ще има хора, които ще ги подминат. Българска му работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MITKOIRON Публикувано Януари 29, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 29, 2010 Имам чувството, че да ги направим и 10 пъти по-големи, мигащи и "пеещи" тези буквички, пак ще има хора, които ще ги подминат. Българска му работа.да прочел съм всичко . но мисля че е ясно като се появи тоя син екран че не може да се направи нищо освен рестарт.ако не рестартирам той сам се рестартира и така до следващия път. може ли да ме посъветваш какво да правя?не се появява често но се появява и дали няма да се влоши положението? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Януари 29, 2010 Report Share Публикувано Януари 29, 2010 да прочел съм всичко . но мисля че е ясно като се появи тоя син екран че не може да се направи нищо освен рестарт.ако не рестартирам той сам се рестартира и така до следващия път. може ли да ме посъветваш какво да правя?не се появява често но се появява и дали няма да се влоши положението? Инфо по въпроса http://support.microsoft.com/kb/314063/bg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Януари 29, 2010 Report Share Публикувано Януари 29, 2010 Защо не казваш каква марка и модел е лаптопа? Информация за компонентите му? От кога е това "както си работи и..."? Непосредствено преди инсталацията на какъв софтуер започна появата на този BSOD? Да са инсталирани примерно нови драйвери за видео, звук и т.н.? Ето тук: http://www.faultwire.com/solutions-fatal_error/IRQL-NOT-LESS-OR-EQUAL-0x0000000A-*1025.html е писано за проблема, който имаш и са предложени методи за решаването му. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 29, 2010 Report Share Публикувано Януари 29, 2010 да прочел съм всичко .Не си прочел темата с големите червени букви със сигурност, защото ако беше, щеше да знаеш, че трябва да предоставиш НЯКАКВА полезна информация, а не само "компа забива на син екран, какво да правя". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост