Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте!не знам дали е тук мястото на темата но ......... имам лаптоп ASUS F5GL. От начало бе с WINDOWS XP HOME и камерата изглеждаше по друг начин можеше да прави снимки и др. но след преинсталация с Windows7 нещо се смени! не мога да правя снимки а само я ползвам за скайп. може ли някой да ми помогне със съвет ? драйверите ли са други или нещо друго?
Сподели другаде

Здравейте!не знам дали е тук мястото на темата но ......... имам лаптоп ASUS F5GL. От начало бе с WINDOWS XP HOME и камерата изглеждаше по друг начин можеше да прави снимки и др. но след преинсталация с Windows7 нещо се смени! не мога да правя снимки а само я ползвам за скайп. може ли някой да ми помогне със съвет ? драйверите ли са други или нещо друго?

ако сменя драйверите дали ще се върне старата визия?

Сподели другаде

Ако е до версията на драйвера, би трябвало. Възможно е обаче драйверите за XP и 7 да са доста различни като функционалност и възможности.

да но нали 7 е по нов би трябвало да е по добър. снимам с камерата и не може да отвори снимата . ако сменя драйвера ще се оправи ли? и ако може да ми кажеш от къде мога да взема такъв драйвер

Сподели другаде

Да, като цяло Windows 7 е по-добра от Windows XP, но това в случая няма почти нищо общо, защото качеството на работата на даден хардуер зависи от самия хардуер (камерата в случая) и от драйвера й, който се пише от производителите на хардуера. Microsoft и Windows на практика нямат думата.

Вече ти казах, че няма начин да се каже със сигурност дали ще се оправи.

При положение, че не знаеш откъде се тегли драйвер, да разбирам ли, че въобще не е инсталиран такъв?

Сподели другаде

Да, като цяло Windows 7 е по-добра от Windows XP, но това в случая няма почти нищо общо, защото качеството на работата на даден хардуер зависи от самия хардуер (камерата в случая) и от драйвера й, който се пише от производителите на хардуера. Microsoft и Windows на практика нямат думата.

Вече ти казах, че няма начин да се каже със сигурност дали ще се оправи.

При положение, че не знаеш откъде се тегли драйвер, да разбирам ли, че въобще не е инсталиран такъв?

инсталиран е но не от мен. а може би е друг драйвер . има ли разлика от драйверите. и може ли само драйвер за камерата да се смени?

Сподели другаде

Не схванах въпроса за разликата между драйверите.

Може само драйвера за камерата да се смени. Провери на сайта на ASUS, там трябва да има всички нужни драйвери, включително и този, който ти е нужен в момента.

Сподели другаде

Не схванах въпроса за разликата между драйверите.

Може само драйвера за камерата да се смени. Провери на сайта на ASUS, там трябва да има всички нужни драйвери, включително и този, който ти е нужен в момента.

ок благодаря можеш ли да ми кажеш как се сменя драйвер?

Сподели другаде