Night_Raven Публикувано Януари 30, 2010 Report Share Публикувано Януари 30, 2010 С тая вградена видео карта на Intel забрави да играеш игри, по-сложни от пасианс. Intel GMA видео картите са в общи линии колкото да не е без хич. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Януари 30, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 30, 2010 Извинявай Night_Raven във момента върви спор със моят приятел и той не иска да повярва че картата му не е толкова колкото си мисли.Твърди че във книгата му пишело че е 512мб видео кларта.Аз не съм я виждал и не знам, но избухна спор и не знам как да го докажа. Всичко което съм писал е това което той мо каже.Не знам дали трябва да кажа..........помагайте ако е възможно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Януари 30, 2010 Report Share Публикувано Януари 30, 2010 Данните от Everest не му ли стигат? Последното, което даде показа, че картата е със 128 mb RAM, но не само това е решаващ фактор. Просто въпросната серия изобщо не е предвидена за игри. Ако иска да пуца игрици, да слага външна видеокарта и толкоз. За въпросната сериика карти, тук има информация. Няма как да има 512 Mb RAM, пък и показателите й са едни от най-ниските в групата. Нямам си на идея, защо GPU-Z показа такава стойност за RAM (дори да е с динамично ползване, пак е много малко). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 30, 2010 Report Share Публикувано Януари 30, 2010 GPU-Z показва собствената памет на видео картата, не и споделената. Така че паметта на видео картата е в общи линии колкото се зададе от BIOS. Не че е голям плюс това, имайки предвид, че картата е много слаба. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост