jandar Публикувано Февруари 9, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 9, 2010 Работел съм преди с плеяра,той и сега работи.Някой блу рей филми ги отваря други не. Преинсталирал съм много пъти. Според мен като цяло компютъра не е добре нещо. Бавно отваря страниците при сърфиране из нета,или отваря празна страница.Долу на декстопа синята лента таскбара забива и каквото е отворено така си стои,нито мога да го затворя нита да го отворя.И после се оправя.Може би вече съм за преинсталация,но не се наемам какъвто съм карък .Драйвъра който съм сложил беше този;Моята връзка Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 9, 2010 Report Share Публикувано Февруари 9, 2010 Сканирал ли си за зловреден код? Сменяни ли са кодеците? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jandar Публикувано Февруари 9, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 9, 2010 Аз съм с авира антивир персонал фрее с нея сканирам.Вчера сканирах Ф-секюрити онлайн,нищо не намери. Кодеци не съм слагал от игрите чрез някой крак освен да съм прихванал гадинки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 9, 2010 Report Share Публикувано Февруари 9, 2010 Проблемът може да е причинен от различни неща - зловреден код, калпав софтуер, калпави драйвери, хардуерен проблем и др. Трудно е да се каже каква е причината в момента. Не е ясно и в сервиза какво са човъркали. С други файлове и плеъри проблеми има ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jandar Публикувано Февруари 9, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 9, 2010 Не само с този плеяр и на игрите забива.Като цяло компа забива.В сервиза само го почистеха и смениха големия вентилатор.Кутията на компа има една червена лампичка ,тя мига по-принцип и като забие свети постоянно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 10, 2010 Report Share Публикувано Февруари 10, 2010 Забива при определени дейности и на интервали или напълно произволно? През колко време горе долу се случва да забие? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jandar Публикувано Февруари 10, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 10, 2010 Аз го засичам да забива като играя игри започва играта карам едно две нива и почва да забива графиката или направо ме изхвърля от играта.Когато се ровя из нета и са отворени няколко страници те са долу на таскбара и замръзва кликам смишката върху линковете на бара не действа иконите на декстопа също. И след това се оправя ,като заредя файл в даймънт туулс инсталирам го след като се опитам да махна файла даймънт туулса остава на декстопа и немога да го затворя,нито от таскбара и остава бяло прозорче на декстопа кадето е бил докато зарежда.Като отворя нещо друго и се оправя бялото прозорче.Две вечери подред ми прави впечатление като си легна компа си работи и издава някакви звуци се едно че вариш компот кърр-кърр като че ли ври нещо.Вечер компа работи само със стартираните програми с windows който виждам на таскбара . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eskulero Публикувано Февруари 10, 2010 Report Share Публикувано Февруари 10, 2010 http://forums.softvisia.com/index.php?showtopic=10109&st=0&p=86231entry86231 и аз имах такъв проблем може би това ще помогне ... надявам се Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Февруари 10, 2010 Report Share Публикувано Февруари 10, 2010 Jandar, според мен проблема с игрите е от прегряване на видеокартата + омазани драйвъри, като последното може да доведе до преинсталация. Преди това опитай да1. Деинсталираш драйвъра.2. Влизаш под safe mode и почистваш остатъците с driver cleaner pro или driver sweeper.3. Инсталираш 191.07 драйвъра на nvidia. 4. Инсталираш софт за регулиране на охладителя на видеокартата. И когато играеш го пускаш винаги и увеличаваш оборотите на перката на видеото. Ако си без такъв софт, нищо чудно игрите да ти забиват , насичат, изхвърлят и каквото се сетиш. При мен си е случвало невероятен сеч, когато пусна тежка игра и забравя да пусна evga precision. Картата достига температури от порядъка на 90+ градуса, което е много, след няколко минути игра. Да не говорим, ако играеш с часове без да си ппуснал програмата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост