Be_with_me_274 Публикувано Януари 27, 2010 Report Share Публикувано Януари 27, 2010 Пуснах втора тема защото се сетих за едно друго нещо.Пооправих я малко тази виста.А иначе от оригиналното дискче със сп2 в него още повече ми сече.Та забелязъл съм във виста,при по-голямо натоварване на да се ресва съ син екран,като преди това всичко замръзва съ седин гаден звук все едно някой е пуснал моторна резачка и тогава излиза синия екран,а звука-продължава.И се ресва след няколко секунди.Така ми се случи и със 7,който пак е базиран малко или много на виста и то си личи.Защо?Как стаява това.Под 7 си слагах GRID и то докато разархивирваще така стана.2-3 пъти...но неще да се инсталне.Но и без натоварване ми се е случвало няколко пъти.Под ХР и Убунту тези проблеми ги няма.Пък и компютъра ми е много добър за виста,има всичко необходимо(в предишната тема пише конфигурацията). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 27, 2010 Report Share Публикувано Януари 27, 2010 Когато описаш проблем, е добре да предоставяш пълната информация, независимо дали вече си я предоставил някъде в друга тема. Не искам да звуча грубо, но никой от потребителите тук (които помагат на доброволни начала и безплатно) не е длъжен да се рови и да ти търси темите/коментарите. Инсталирани ли са всички драйвери с актуалните им версии? На чисто преинсталирана операционна система, само с драйвери, пак ли забива? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Be_with_me_274 Публикувано Януари 28, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 28, 2010 Когато описаш проблем, е добре да предоставяш пълната информация, независимо дали вече си я предоставил някъде в друга тема. Не искам да звуча грубо, но никой от потребителите тук (които помагат на доброволни начала и безплатно) не е длъжен да се рови и да ти търси темите/коментарите. Инсталирани ли са всички драйвери с актуалните им версии? На чисто преинсталирана операционна система, само с драйвери, пак ли забива?В подписа ми има характеристиката.ОС е инсталирвана на чисто,всичко=и дялове бях аформатирвани...и пак същите глупости и със 7 и със виста. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 28, 2010 Report Share Публикувано Януари 28, 2010 Аз пак да попитам дали са инсталирани актуалните драйвери за компонентите, че нещо отказваш да отговориш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост