Българче Публикувано Януари 27, 2010 Report Share Публикувано Януари 27, 2010 Та проблемът ми е следният.След рестартиране на компютъра ми лентичката за бързо стартиране на задача изчезна и не мога да я възтановя.Опитах да я изтегля(разширя след като съм махнал отметката за Lock the Taskbar),но уви ... не стана.Поразрових се из машината, и си намерих папката Quick Lunch.Всичките ми преки пътища са на лице,но не излизат в таск бара.Защо е станало така? И защо не мога да възстановя иконите на таск бара си?Благодаря предварително на отзовалите се! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Януари 27, 2010 Report Share Публикувано Януари 27, 2010 На лентата за задачите, като дадеш десен бутон => Properties => Taskbar appearance. Последната отметка (Show Quick Launch) сложена ли е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Българче Публикувано Януари 27, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 27, 2010 На лентата за задачите, като дадеш десен бутон => Properties => Taskbar appearance. Последната отметка (Show Quick Launch) сложена ли е?Май само това не бях погледнал.И не беше сложена отметката.Благодаря ти draco Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valinov Публикувано Февруари 19, 2010 Report Share Публикувано Февруари 19, 2010 Здравейте,проблемът ми е същия,като на Моделчо.Просто от лентата с инструменти ми изчезна бързото стартиране(Quick Launch Menu).Прерових целия дял С за папка Quick Launch Menu,но не открих,а след поставяне на отметка (Show Quick Launch)в свойствата на лентата на задачите ми изписва,че не може да бъде създадена нова лента. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Evda Публикувано Февруари 19, 2010 Report Share Публикувано Февруари 19, 2010 Извинявам се, но не разбрах за каква ОС става въпрос? Ако може да уточните! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
darco Публикувано Февруари 19, 2010 Report Share Публикувано Февруари 19, 2010 Quick Launch се намира в C:\Documents and Settings\потребителското име\Application Data\Microsoft\Internet Explorer. Ако не е там, може да я създадеш.За по-сигурно , след това Start->Run->ie4uinit.exe ->ОК. Сега вече се опитай да пуснеш Quick Launch лентата и ако дава пак грешка. Start->Run->regsvr32 /i shell32.dll->OK.След това Start->Run->regsvr32 /i browseui.dll->OK . При неуспех последен опит -> http://www.raymond.cc/blog/archives/2007/07/30/fix-taskbar-quick-launch-and-notification-area-problems/. Това е за XP Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valinov Публикувано Февруари 19, 2010 Report Share Публикувано Февруари 19, 2010 Quick Launch се намира в C:\Documents and Settings\потребителското име\Application Data\Microsoft\Internet Explorer. Ако не е там, може да я създадеш.За по-сигурно , след това Start->Run->ie4uinit.exe ->ОК. Сега вече се опитай да пуснеш Quick Launch лентата и ако дава пак грешка. Start->Run->regsvr32 /i shell32.dll->OK.След това Start->Run->regsvr32 /i browseui.dll->OK . При неуспех последен опит -> http://www.raymond.cc/blog/archives/2007/07/30/fix-taskbar-quick-launch-and-notification-area-problems/. Това е за XP C:\Documents and Settings\потребителското име\Application Data\Microsoft\Internet Explorer тази папка я нямам (ИЕ).А иначе става въпрос за ХР.Другите команди ги пробвах,но нищо не се получава.Незнам,дали ако преинсталирам (ИЕ) няма да се оправят нещата,щом като папката на (ИЕ) не е в горе споменатата директория. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valinov Публикувано Февруари 20, 2010 Report Share Публикувано Февруари 20, 2010 Благодаря много,получи се.Преинсталирах IE и след това изпълних тези стъпки,които darco ми каза (Start->Run->ie4uinit.exe ->ОК.Start->Run->regsvr32 /i shell32.dll->OK.Start->Run->regsvr32 /i browseui.dll->OK .).Още веднъж БЛАГОДАРЯ. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост