tikotrakata Публикувано Януари 27, 2010 Report Share Публикувано Януари 27, 2010 Здр.Преинсталирах си Уиндоуса (7) и ми се пяви доста досадна грешка. Папки в "D" ,които съм ги бил шарнал в стария уиндоус ,сега не могат да се изтрият.Дава ми грешка ,че не съм администратор ,и че не ми е позволено да извършвам такава процедура.Направих си администраторски акаунт ,но без резултат...Къде може да е проблема? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 27, 2010 Report Share Публикувано Януари 27, 2010 Десен клик върху дадена папка -> Properties -> Security -> Continue.Кликаш Add... -> в полето пишеш administrators -> OK -> слагаш отметка под Allow срещу Full Control -> Apply.Кликаш Add... -> в полето пишеш system -> OK -> слагаш отметка под Allow срещу Full Control -> Apply.Кликаш OK на този и долния прозорец. Тестваш дали имаш достъп. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tikotrakata Публикувано Януари 27, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 27, 2010 Благодаря ти Night_Raven!За пореден път ми помагаш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост