pupi Публикувано Януари 26, 2010 Report Share Публикувано Януари 26, 2010 Здравеите,търся E-mail notifier,от рода на Pop Peeper,само за таск-бара.Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Януари 26, 2010 Report Share Публикувано Януари 26, 2010 За коя поща по-точно? Аз знам, че такива съобщители има за G-mail и abv. Последният, е като добавка за FireFox. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pupi Публикувано Януари 26, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 26, 2010 Програма,която е независима от браузера,с които се работи.На Firefox имам такъв notifier,в които има ъкаунти за Gmail,Hot mail,Yahoo.com. Nо този известител е само с браузера Firefox.Aз искам долу в треи-бара,които се зарежда с Windows-а.И независимо с какъв браузер работиш,тои /известителя/ е винаги на лице и известява. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Януари 26, 2010 Report Share Публикувано Януари 26, 2010 Ей тук изнамерих такива програмки, но не съм сигурен, дали това зависи само от тях или май и самите пощи трябва да осигуряват достъп до POP-протокола си... P.S: Напиши в Search-бара E-mail notifier. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pupi Публикувано Януари 26, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 26, 2010 Да,благодаря за отзивчивоста. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Януари 26, 2010 Report Share Публикувано Януари 26, 2010 Разгледай някои имена от този списък - http://softvisia.com/download.php?list.19 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pupi Публикувано Януари 26, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 26, 2010 Благодаря и на двамата,особено на Иван. Допадат ми Windows Live i Dream Mail. Лека Ви нощ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост