brandy Публикувано Януари 25, 2010 Report Share Публикувано Януари 25, 2010 1. Как да направя Application с директен линк, например http://softvisia.com 2. дава ми еррор в личните съобщения There appears to be an error with the database. If you are seeing this page, it means there was a problem communicating with our database. Sometimes this error is temporary and will go away when you refresh the page. Sometimes the error will need to be fixed by an administrator before the site will become accessible again. You can try to refresh the page by clicking here Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sprint-Debugger Публикувано Януари 25, 2010 Report Share Публикувано Януари 25, 2010 2. Сигурно си с IPB 3.0.4 (защо винаги трябва да гадаеме!?!?!??!?). Там се появява този проблем. Смени го с по-нова или с по-стара версия. Проблема общо взето няма оправяне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
brandy Публикувано Януари 25, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 25, 2010 Направих ъпдейт до 3.0.5 и пак същото Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sprint-Debugger Публикувано Януари 26, 2010 Report Share Публикувано Януари 26, 2010 Чиста инсталация направи. Това няма оправяне. Или се свържи с някой, който много разбира от IPB и бази данни. Но едва ли ще успее да ти помогне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
brandy Публикувано Януари 26, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 26, 2010 Просто тряаше да са добави едно поле и сичко е наред Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sprint-Debugger Публикувано Януари 26, 2010 Report Share Публикувано Януари 26, 2010 Какъв ред и къде?! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
brandy Публикувано Януари 26, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 26, 2010 в базата данни, таблицата е messages_neshto si Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sprint-Debugger Публикувано Януари 26, 2010 Report Share Публикувано Януари 26, 2010 Може ли по-подробно да обясниш, защото аз имам същия проблем. Допитах се до един човек, който много разбира от IPB и не можа да се справи. Посъветва ме да инсталирам IPB отново, което не искам да правя все още. Така че ако може сподели какво се прави по-добробно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
brandy Публикувано Януари 27, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 27, 2010 в таблицата message_topic_user_map добавяш ново поле map_ignore_notification и си готов А ти ми кажи 1. Как да направя Application с директен линк, например http://softvisia.comКакто тука първия application e SoftVisia и пренасочна към сайта, сети ли се ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sprint-Debugger Публикувано Януари 27, 2010 Report Share Публикувано Януари 27, 2010 Доколкото разбирам говориш за надписа SoftVisia под логото, който е линк и пренасочва към сайта. Това може да се направи от админ панела -> Tools & Settings -> System Settings -> таб: System -> General Configuration -> Names & Addresses (второто и третото поле). Странно. Аз имам това поле map_ignore_notification ,но пак ми изкарва същата грешка Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
brandy Публикувано Януари 27, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 27, 2010 Доколкото разбирам говориш за надписа SoftVisia под логото, който е линк и пренасочва към сайта. Това може да се направи от админ панела -> Tools & Settings -> System Settings -> таб: System -> General Configuration -> Names & Addresses (второто и третото поле). Странно. Аз имам това поле map_ignore_notification ,но пак ми изкарва същата грешка Не ме разбра, на апликейшъните искам да сложа линк към друг сайт Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sprint-Debugger Публикувано Януари 27, 2010 Report Share Публикувано Януари 27, 2010 Съжалявам, но не мога да те разбера какво искаш да направиш и какъв е този Application. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
brandy Публикувано Януари 28, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 28, 2010 Например ето в тоя форум където пише " * SoftVisia * Форуми * Потребители * Календар Най отгоре, искам до тях да сложа примерно Радио с линк http://radio.bg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sprint-Debugger Публикувано Януари 28, 2010 Report Share Публикувано Януари 28, 2010 Вече разбрах какво искаш. Може би това донякъде ще ти свърши работа: http://invisionbg.com/index.php?showtopic=994 . Само него успях да намеря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост