wnpfire Публикувано Януари 23, 2010 Report Share Публикувано Януари 23, 2010 Значи преди около 1 месец почна да ми гасне монитора когато включа компа гасне по 2-3 пати и после се оправя.Сега като изгасне после или ми няма снимката на десктопа или я има и е размацана нямам проблем с игрите сичко си варви просто в началото винаги така прави.Моля за савет и малко помощ. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Януари 23, 2010 Report Share Публикувано Януари 23, 2010 Без конкретна информация за компонентите едва ли ще можем да ти помогнем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
wnpfire Публикувано Януари 23, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 23, 2010 Видеото ми е NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB) Дънната платка е Asus P5VDC-MX (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 AGP, 2 DDR DIMM, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 23, 2010 Report Share Публикувано Януари 23, 2010 Кога точно гасне мониторът? На кой етап от зареждането на системата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
wnpfire Публикувано Януари 23, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 23, 2010 значи включвам компа минава "Welcome" показва десктопа и изгасва.Сега като дам обнови тогава гасне и пак се влиючва.в парвата 1 мин. е така после не прави проблеми при сяко обнови гасне и след 1 сек се влючва а екрана е се едно сам размардал видеокартата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Януари 26, 2010 Report Share Публикувано Януари 26, 2010 Какъв по-точно е монитора (производител, модел)?Казваш, че "изгасва"; това означава ли, че мониторът преминава в режим на готовност (както, когато е изключен компютъра) или просто изчезва картината? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост