Jump to content

ПРОБЛЕМ - Windows 7 липсващ драйвер

dberov

Препоръчан пост

Здравейте, сложих си Windows 7 Ultimate всичко си върви няма проблеми, но не моgа да намеря Base System Devise - драйвер който ми иска от дивайс менаджера. Мисля че това е драйвера за мемори стика за моя модел Sony Vaio VGN-NS 140E. Отидох на офицялния сайт за модела, изтеглих всички драйвери, но проблема с мемори стика си остава. Някакви идеи???
Сподели другаде

Отново си прав. Липсвашият драйвер се оказа за единия кард четец на лап топа, а именно за четеца за Memory Stick който е за продукти само на Sony, а имам четец и за SD Card, но той си излезе без да слагам драйвери за него. Два дни се рових и слагах какви ли не драйвери за сони и нищо, накрая изтеглих Drivers pack for Windows 7 and Windows Vista x86-x64 и от там инсталирах приложението Ricoh и се получи. Сега не ми работят бързите клавиши за контраста и не ми излиза графиката при усилване-намаляне на звука и AV MODE клавиша, но това са бели кахъри. Сега имам един доста по сериозен проблем за който съм отворил тема в ТъРСЯ ПРОГРАМА ЗА....Ще съм ти благодарен ако и там ми помогнеш да го реша. Обръщам се към теб, защото беше много изчерпателен, когато ми обясни стъпка по стъпка как да сложа UltraVNC и Hamachi за отдалечен достъп и се получи от първия път!!!
Сподели другаде