Jump to content

Обработка на видео клип

Препоръчан пост

Здравейте.. имам няколко клипа.. много прости.. с картинка и музика.. обаче на някои клипове.. в долната част на картинката има надпис, който ме дразни и искам да го изтрия..(да остане бяло/черно) или да напиша нещо върху него.. има ли проста програма, която да ми позволи да направя тази манипулация.. без да се нарушава качеството на звука.. и съответно да не се променя размера на изходяшия файл :)

Благодаря предварително !

Сподели другаде

Mp4 са ми всичките клипове

Сетих се и нещо друго.. ако можете да ми предложите програма за добавяне на лого към вече готовия клип.. така ще мога да си сложа моето лого над тоя надпис.. казаха ми, че става с VirtualDub ама там голяма хамалогия с отварянето на mp4 файл и поле докато настроя компресията.. вчера си играх 20мин.. докато направя клипа около 30мб.. иначе другите пъти като пробвах клипа ставаше все към 150мб.. а първичния файл е примерно 13мб..

аз искам програма която само да добавя лого.. без да променя качеството на звука и размера на изходния файл... айде 2-3мб отгоре може.. ама 10-15

Сподели другаде

• 1 month later...

VirtualDub може да ти помогне, но трябва да знаеш какви параметри да зададеш за компресия на изходния файл, за да получиш същия размер. Освен това VirtualDub ще създаде AVI файл, който евентуално ще трябва да си конвертираш/пакетираш в друг формат.

Иначе за магическа програма, която прави всичко лесно и бързо точно както го искаш, не знам.

Сподели другаде

• 2 weeks later...