rasta_bastard Публикувано Януари 20, 2010 Report Share Публикувано Януари 20, 2010 Значи лаптопа ми е acer aspire 5738z на 1 месец. В къщи без проблем ползвам безжичен интернет, но когато се свързвам чрез кабел, след няколко часа забива и едвам го изключвам. Преди да се скапе ми изписва ето това съобщение: Generic Host Process for Win32 Services has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. Мислех, че се дължи на вирус или нещо подобно, но говорих с един колега и се оказа, че и той има acer и има същия проблем. Когато е с wireless няма проблеми, но сега за през сесията съкв. му си е взел рутера и когато той (колегата) се свърже с кабел след има-няма час-два компа му се рестартирва. Той е на vista, аз съм на xp. Ако някой има идея как може да се оправи или има същия проблем моля нека пише. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Януари 20, 2010 Report Share Публикувано Януари 20, 2010 Имаш ли инсталиран някакъв Service Pack на операционната система? Преди време имаше един проблем с Generic Host Process for Win32 Services, който беше отстранен с една актуализация за Windows XP. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rasta_bastard Публикувано Януари 20, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 20, 2010 Нямам представа честно казано. Когато го взехме го дадохме на някакъв познат, който се занимава с компютри, да му сложи xp и той казал, че като пуснал cd-то с драйверите, тези за интернета не били наред и трябвало да ги тегли от официалния сайт, не знам дали това има връзка. Иначе ако може да ми обясниш къде точно мога да проверя дали имам Service Pack. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 21, 2010 Report Share Публикувано Януари 21, 2010 Проблемът останал ли е след изтеглянето на драйвера за мрежовата карта от официалния сайт? Всички драйвери ли са актуални? Можеш да видиш версията на сервизния пакет така: десен клик върху My Computer -> Properties. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rasta_bastard Публикувано Януари 21, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 21, 2010 Windows xp professional 2002 service pack 3. Проблема го имам сега, това със драйверите е било още при инсталацията и не знам дали проблема е същия. Не знам как да проверя дали всички са актуални. Чета иначе други теми с други проблеми и там се говори за BIOS. Дали подновяване на това нещо "BIOS" би помогнало и как точно става? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 22, 2010 Report Share Публикувано Януари 22, 2010 Сканирано ли е за зловреден код? Инсталирани ли са всички актуализации за операционната система? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост