Jump to content

Проблем кабелния интернет на лаптопи Acer

Препоръчан пост

Значи лаптопа ми е acer aspire 5738z на 1 месец. В къщи без проблем ползвам безжичен интернет, но когато се свързвам чрез кабел, след няколко часа забива и едвам го изключвам. Преди да се скапе ми изписва ето това съобщение: Generic Host Process for Win32 Services has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. Мислех, че се дължи на вирус или нещо подобно, но говорих с един колега и се оказа, че и той има acer и има същия проблем. Когато е с wireless няма проблеми, но сега за през сесията съкв. му си е взел рутера и когато той (колегата) се свърже с кабел след има-няма час-два компа му се рестартирва. Той е на vista, аз съм на xp. Ако някой има идея как може да се оправи или има същия проблем моля нека пише.
Сподели другаде

Имаш ли инсталиран някакъв Service Pack на операционната система? Преди време имаше един проблем с Generic Host Process for Win32 Services, който беше отстранен с една актуализация за Windows XP.
Сподели другаде

Нямам представа честно казано. Когато го взехме го дадохме на някакъв познат, който се занимава с компютри, да му сложи xp и той казал, че като пуснал cd-то с драйверите, тези за интернета не били наред и трябвало да ги тегли от официалния сайт, не знам дали това има връзка. Иначе ако може да ми обясниш къде точно мога да проверя дали имам Service Pack.
Сподели другаде

Проблемът останал ли е след изтеглянето на драйвера за мрежовата карта от официалния сайт? Всички драйвери ли са актуални?

Можеш да видиш версията на сервизния пакет така: десен клик върху My Computer -> Properties.

Сподели другаде

Windows xp professional 2002 service pack 3. Проблема го имам сега, това със драйверите е било още при инсталацията и не знам дали проблема е същия. Не знам как да проверя дали всички са актуални. Чета иначе други теми с други проблеми и там се говори за BIOS. Дали подновяване на това нещо "BIOS" би помогнало и как точно става?
Сподели другаде