vampira96 Публикувано Януари 20, 2010 Report Share Публикувано Януари 20, 2010 Здравейте!Искам да попитам нещо.Има ли някакъв начин или програма с който мога да подобря качеството на mp3-ки.Едни много добре се чуват и вадят страхотен бас и звук,а други не чак толкова добри.Не съм много запознат със тези неща и ако може да ми обясните малко ще сте страхотни.И от къде идва тази оромна разлика в качеството на звука?Защото използвам система за домашно кино и си я надувам яко, ама някои песни просто не излизат със този хубав звук и бас. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Януари 20, 2010 Report Share Публикувано Януари 20, 2010 Проблемите с качеството идват от това, че едно 90% от MP3-ките в интернет са некадърно направени във всички възможни аспекти. Начин за подобряване на качеството им няма. Ако искаш наистина качествени MP3-ки трябва сам да си ги направиш, което означава RIP от оригиналнен аудио диск със съответния добър рипър, енкодер със съответните подходящи настройки и опционално нормализиране с цел избягване на изкривяванията. Бих препоръчал да прочетеш тази и тази тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 20, 2010 Report Share Публикувано Януари 20, 2010 Може дадените mp3-ки да се прекарат през някой аудио редактор и изкуствено да им се завишат дадени честоти, но това е заобикаляне на проблема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vampira96 Публикувано Януари 20, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 20, 2010 Ами ок.Ако може да ми дадеш някой такъв аудио редактор. l.kanelov аз си тегля песни ,които ми харесват.И те ми трябват сега,а не като излезе албума на изпълнителя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 20, 2010 Report Share Публикувано Януари 20, 2010 Можеш да пробваш с безплатния Audacity. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nono Публикувано Януари 29, 2010 Report Share Публикувано Януари 29, 2010 Също така варианта е да си потърсиш песента в WAV формат и след това ако желаеш да си я обърнеш в мп3! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост