Jump to content

Подобряване на качеството на mp3

vampira96

Препоръчан пост

Здравейте!Искам да попитам нещо.Има ли някакъв начин или програма с който мога да подобря качеството на mp3-ки.Едни много добре се чуват и вадят страхотен бас и звук,а други не чак толкова добри.Не съм много запознат със тези неща и ако може да ми обясните малко ще сте страхотни.И от къде идва тази оромна разлика в качеството на звука?Защото използвам система за домашно кино и си я надувам яко, ама някои песни просто не излизат със този хубав звук и бас.
Сподели другаде

Проблемите с качеството идват от това, че едно 90% от MP3-ките в интернет са некадърно направени във всички възможни аспекти. Начин за подобряване на качеството им няма. Ако искаш наистина качествени MP3-ки трябва сам да си ги направиш, което означава RIP от оригиналнен аудио диск със съответния добър рипър, енкодер със съответните подходящи настройки и опционално нормализиране с цел избягване на изкривяванията.

Бих препоръчал да прочетеш тази и тази тема.

Сподели другаде

Ами ок.Ако може да ми дадеш някой такъв аудио редактор. l.kanelov аз си тегля песни ,които ми харесват.И те ми трябват сега,а не като излезе албума на изпълнителя.
Сподели другаде

• 2 weeks later...