bobo13 Публикувано Януари 19, 2010 Report Share Публикувано Януари 19, 2010 Здравейте, надявам се някой да ми помогне, проблемът ми е следния:Общата вместимост на "С"-то ми е 15 ГБ, свободни 2.69 ГБ.Има нужда от дефрагментиране, но приключва много бързо и като свърши казва "някои файлове не можаха да бъдат дефрагментирани", като файловете ги дава в Documents and settings, User, самата папка я дава с размер 5.5 GB, но като вляза в нея (Documents and settings), User я дава 5.48 GB, а като вляза в нея се виждат само няколко папки с общ размер 200 MB, къде са другите 5.28 GB, и какви са тия файлове невидими, някой знае ли ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
isaakhim Публикувано Януари 19, 2010 Report Share Публикувано Януари 19, 2010 Всички файлове, направени ли са да се виждат?Start => Run => control folders => View => слага се отметка на Show hidden files and folders => маха се отметкaтa пред Hide Protected Operating System Files (Recommended) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bobo13 Публикувано Януари 19, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 19, 2010 Благодаря много!Намерих папката, оказа се 4.6 ГБ папката google (аз ползвам гугъл като браузър) и като влязох, изглежда нещо като история History index за всеки месец последните 2 години.Какво да правя - да ги трия ли?! То така до няколко месеца ще ми се напълни С-то .Тая история трябва ли ми за нещо? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
isaakhim Публикувано Януари 20, 2010 Report Share Публикувано Януари 20, 2010 Тая история трябва ли ми за нещо?Освен ако не си водиш някъде статистика, къде си влизал през последните 2 години. Това беше в кръга на майтапа. Аз ти препоръчвам да изтриеш историята от самия браузър. Аз никога не съм го ползвал, но предполагам, че има такава възможност. При Mozilla, с която съм в момента, има. Ако няма, изтрий само съдържанието на папката и го изпрати в коша, който преди това си изпразнил. Стартирай браузъра, посърфирай малко и виж дали ще имаш някакви проблеми. Погледни води ли ти нова история. Ако всичко е наред, трий информацията от коша и си свиркай. Напред си с 4.6 GB. Ако пък не е, възстанови файловете от коша, а пък после ще му мислим. Аз като стана от компютъра, си изтривам и историята. Отделно Mozilla има възможност за задаване от настройките да не се води изобщо. Погледни и в Google Chrome дали има. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bobo13 Публикувано Януари 20, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 20, 2010 Браво...Вече имам свободни почти 6 ГБ, няма проблем със сърфирането и пак ми излизат адресите където съм ходил като напиша първите букви.Благорадя за бързите отговори, сега започна да дефрагментира нормално . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост