mate Публикувано Януари 17, 2010 Report Share Публикувано Януари 17, 2010 Здравейте.Искам да си купя нов четец за компа - какъв ще ми препоръчате. Имам САТА интерфейс на дъното но нужно ли е ако си взема четец със такъв интерфейс да инсталирам драйвери за самия четец или компа си ги намира сам както е при ИДЕ интерфейса. Само ръчкам кабелите включвам компа и готово. Максимално мога да дам 50левчета. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 19, 2010 Report Share Публикувано Януари 19, 2010 В общи линии няма нужда от драйвери. Ако SATA контролерът работи в AHCI режим, то вече ще да си инсталирал драйвер така или иначе. Ако работи в IDE режим, няма да имаш нужда от драйвер. Това устройство ще се ползва основно за четене, основно за запис или по-скоро по равно. Ще се занимаваш ли със четене на защитени дискове? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост