vanhal Публикувано Януари 17, 2010 Report Share Публикувано Януари 17, 2010 Здравейте от доста време работя с Pinnacle сега съм с версия 14 обаче проблема с деинтерлейсинга не можах да го реша .Става въпрос за сваляне на DV касета на файл.При самото сваляне картината е перфектна но при извеждане на файл на компютъра дори при DV качество се получава назъбване по краищата на движещите се предмети. Защо се получава в общи линии ми е ясно, как да отстраня проблема със самата програма обаче не мога да разбера. В филтрите има филтър Deinterlace но както и да го въртя не видях никаква корекция. В крайна сметка спасявам положението с VirtualDub но това е за сметка на още едно конвертиране и съответната загуба на качество. Ако някой има някаква идея моля да я сподели. Размерът на полученият файл не е от значение важно е качеството. Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
isaakhim Публикувано Януари 18, 2010 Report Share Публикувано Януари 18, 2010 Здравей! Проблема, ако може така да се нарече, не е от Pinnacle. Ще си позволя да дам линк от друг форум, в който е обсъждан точно този проблем (дано екипа на Softvisia няма нищо против). Там ясно е даден отговора. Също така има и линкове към чуждестранни форуми, където е обяснено по-подробно. Прочети внимателно поне първата страница от темата. Натисни ме нежно Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vanhal Публикувано Януари 19, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 19, 2010 Всъщност въпроса ми беше по-скоро дали някой е успял със самият Pinnacle да реши проблема защото в програмата има такъв филтър но до сега не съм успял да го подкарам. Пробвал съм различни настройки но на финала резултатът е същият. Дискусията която прочетох доста внимателно е по – скоро теоретична от колкото практична в крайна сметка и там като мен използват външна програма не че е лошо но удължава времето и при прекомпресирането винаги има някакви загуби . Въпреки това ти благодаря за даденото рамо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост