Jump to content

Имам два Windows-a на един дял

greatwhiteshark

Препоръчан пост

• Отговори 30
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

Да,стигнах а след това може ли да разясните какво да направя за да махна излишния Уиндоус?И мен проблема ми не е само дали ще имам 2 неща за избиране при включване а заетото място от излишния..Ако не може иначе ще трябва да се примиря със преинсталация и форматиране.. :'(

Ето:

[boot loader]

timeout=30

default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS.0

[operating systems]

multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS.0="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect

multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect /usepmtimer

Сподели другаде

Можете да прочетете и отговора на PCWorld => ДВОЙНА БЕЛЯ

По принцип може би(!) е достатъчно да изтриете папката с нежеланата версия на Windows. Ако стане така, след това би трябвало да може да премахнете обръщението към нея при стартиране – пак от раздела boot.ini в System Configuration Utility (сиреч start => Run => msconfig => Boot.ini), натиснете Check All Boot Paths. Ще се появи диалог, който ще ви обясни, че пътят към изтритата версия е невалиден. Потвърдете, че желаете да премахнете пътя и рестартирайте системата.

http://pcworld.bg/?call=USE~home%3b&page=paper&n=1218&pn=2

Сподели другаде

Мерси Bboy/style ,но един потребител jjk или как беше,но беше дал от маикрософт точно какво да се направи в boot.ini и после да се изтърка папката,но не мога да го намеря в сайта им.Някой ако може да го намери ще сам искрено благодарен.И все пак благодаря на всички до сега. :svlove:
Сподели другаде

Това, май беше? http://support.microsoft.com/kb/888023

Да,точно това беше много мерси. :svlove: И как мога да си дам права за да изтъркам папката с излишния защото пише: "Не може да се изтрие Flash9f.ocx:Отказън достъп.Уверете се че диска не е пълен или защитен от записване и че файлът не се използва в момента" :lookaround:

Не иска и не иска да се търка намерих от къде се дават права за търкане дадох и пак същата "Не може да се изтрие Flash9f.ocx:Отказън достъп.Уверете се че диска не е пълен или защитен от записване и че файлът не се използва в момента" :@

Сподели другаде

Ето: http://softvisia.com/download.php?view.224

Просто копирах линка от предната страница, за да не търся. Nod32 вероятно мряка заради tool-бара, който програмата съдържа в инсталацията си, но ти него няма да го инсталираш.

Сподели другаде

Нод32-то ми мяукна веднага щом дадох Download...Няма ли я в софтвизията? :lookaround:

Това е фалшива тревога за NOD32. Спри временно защитата в реално време докато пробваш с Unlocker.

Друг вариант е да я изтриеш папката през Recovery Console или с помощта на някое LiveCD.

Сподели другаде

Ето: http://softvisia.com/download.php?view.224

Просто копирах линка от предната страница, за да не търся. Nod32 вероятно мряка заради tool-бара, лойто програмата съдържа в инсталацията си, но ти него няма да го инсталираш.

Да няма проблем намерих си портабъл версия маркирах всичките файлове и папки в стария Уиндоус и ги "отключих" но пак не иска! :help:

Сподели другаде

Един по един като ги маркираш файловете, не се ли трият?

Тъкмо в момента ги трия но за някой си остава ерора,но ме притеснява че нещо може да объркам затова не пречи да седят в кошчето и после ако стане нещо да се оправи нали?Ех,голяма играчка бе :cooldude: едно по едно стискайте палци да върви по вода.

Искам искрено да благодаря на всички , които участваха и ми помогнаха без вас нямаше да се справя! :svlove: :svlove: :svlove:

Сподели другаде