mita4eto88 Публикувано Януари 16, 2010 Report Share Публикувано Януари 16, 2010 Здравейте,проблема ми е следниа.Купих си рутер и искам да свържа и двете ПЦ-та.Модема ми е vodafone mobile conect modem USB banda ancha 3G.В магазина ми казаха,че рутера подържа 3G сигнал и на кутията го пише също,но не ми се получава,ако може някои да ми помогни.Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Януари 17, 2010 Report Share Публикувано Януари 17, 2010 Напиши поне с каква операционна система са "двете ПЦ-та" и как точно искаш да ги свържеш - да споделиш връзката, да ползваш споделени ресурси, нещо друго...Разгледай тези теми (и връзките в тях също) - Ръководство: Основни съвети за играждане на локална мрежа, Ръководство: Как да свържем два компютъра с bluetooth, Ръководство за споделяне на Интернет и ако имаш конкретни въпроси, питай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mita4eto88 Публикувано Януари 17, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 17, 2010 Искам да споделя интрнет връзка.Едното ПЦ е с ОС Линух другото с виста. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Януари 17, 2010 Report Share Публикувано Януари 17, 2010 Ръководство за споделяне на Интернет би трябвало да ти свърши работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mita4eto88 Публикувано Януари 17, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 17, 2010 Искам да го направя с Wi-fi безжична мрежова връзка Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Януари 17, 2010 Report Share Публикувано Януари 17, 2010 А "двете ПЦ-та" имат ли Wi-fi? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mita4eto88 Публикувано Януари 17, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 17, 2010 Да и двете имат Wi-fi Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост