Гост master7 Публикувано Януари 16, 2010 Report Share Публикувано Януари 16, 2010 Първо да започна с това ,че съм на БТК. За да мога да стана видим /понеже съм с динамично IP / и да могат да се свързват с мен,се изисква да посоча Domain name ! Играх си цял ден и може да се каже ,че не стигах до никъде. Като пусна в CMD командата /nslookup / ми искарва ->Default Server: sws-ha-3.btk-net.bgAddress: 212.39.90.42 и стигам до там.Като посоча името на домейна който предполагам е sws-ha-3.btk-net.bg ,нищо не става.Пробвах с едни програми които ти дават статично Domain name като / DynUpSetup и DNS2.Go / обаче пак нищо не стана. Изглежда не задавам правилните настройки където и както трябва. Та въпросът ми е, как да си видя Domain името ,как да си настроя /направя нов/ домейн . И въобще като цяло какви настройки трябва да направя в Local Area Connection Properties , за да могат да се свързват с мен ,чрез Domain name??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Януари 16, 2010 Report Share Публикувано Януари 16, 2010 За да мога да стана видим /понеже съм с динамично IP / и да могат да се свързват с мен,се изисква да посоча Domain name !Кой ти изисква Domain name, за да станеш "видим"?Напиши какво точно се опитваш да направиш, за да можем да ти помогнем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост master7 Публикувано Януари 16, 2010 Report Share Публикувано Януари 16, 2010 The program must knows DNS/NetBios name of your machine !!! Кое моето DNS/NetBios име ? Как да го разбера ,евентуално конфигурирам,за да го предоставя на програмата ?!? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Януари 16, 2010 Report Share Публикувано Януари 16, 2010 The program must knows DNS/NetBios name of your machine !!! А програмата е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост master7 Публикувано Януари 18, 2010 Report Share Публикувано Януари 18, 2010 Намерих каквото ме интересуваше - обяснено ясно и подробно тук -> http://www.technologybulgaria.com/настройка-на-dns-и-wins-server-конфигуриране-dns.html А програмата е, не точно програма?!? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост