Jump to content

Български език за IPB 3.0.X

Препоръчан пост

Добър вечер, намерих ваш превод в http://www.invisionize.com/ , проблема е че е за по-стара версия и е .xml/.gz и до колкото знам дава бъгове при качването. За всеки случай го качих, но се оказах прав - даде ми бъг, затова ще ви помоля да ми дадете файловете от BG превода в .rar файл, за да мога да ги заместя.

Благодаря предварително!

ПП. Съжалявам, ако не съм улучил раздела, но съм все пак нов и не знаех къде да постна тази тема.

Сподели другаде

Привет,

Не би трябвало да имаш проблем с файла, защото е за последната версия на IPB. Все пак експортирах езика току що и можеш да пробваш с него. Ако и така не стане - ще ти кача езиковите файлове.

language.xml.gz

Сподели другаде

Привет,

Не би трябвало да имаш проблем с файла, защото е за последната версия на IPB. Все пак експортирах езика току що и можеш да пробваш с него. Ако и така не стане - ще ти кача езиковите файлове.

language.xml.gz

Съжалявам че ъпвам, но честно казано много искам превода ви, защото ми се вижда много качествен, но колкото и пъти да пробвах не ставаше с фаила който намерих и този който ми даде. Затова ще помоля да ми дадеш фаиловете в едно рарче.

Сподели другаде

Стана са проблем. Всичко по принцип е точно, но с енкогинга става проблема. При UTF-8 превода е ОК, а всичко направено до сега ... е на маймунки, като го обърна на windows-1251 всичко написано става нормално, а преводът ви става на маймунки. Лошото е че започнах с друг превод, който не е на чак такова ниво и бяха препоръчали windows-1251, явно това прави голям проблем. Няма начин да се нагласи нали?
Сподели другаде

Има и не е много сложно. Трябва да отвориш всички файлове от превода с Notepad++, да копираш целия текст и да избереш от менюто Encoding -> Encode in ANSI и да поставиш текста върху вече съществуващия. След това записваш файла и преминаваш към следващия.
Сподели другаде

• 5 months later...

Добър ден, отново ще помоля за преводът ви, защото съм много доволен от него и върши перфектна работа :yeah:

Та трябва ми за 3.1.1 че гледам че и вие сте ъпдейтнали версията си.

Ако е възможно да е отново в архив и този път си научих урока за енкодинга и сега всичко е на UTF-8

Много ви благодаря за миналия път и ще съм още толкова благодарен ако пак ми помогнете :)

ПП: Разбрах и защо ми давало грешка преди. Всичко е заради хостингът ми и ограничението му, IPB иска 128mb ...

Сподели другаде