bsd Публикувано Януари 16, 2010 Report Share Публикувано Януари 16, 2010 Добър вечер, намерих ваш превод в http://www.invisionize.com/ , проблема е че е за по-стара версия и е .xml/.gz и до колкото знам дава бъгове при качването. За всеки случай го качих, но се оказах прав - даде ми бъг, затова ще ви помоля да ми дадете файловете от BG превода в .rar файл, за да мога да ги заместя. Благодаря предварително! ПП. Съжалявам, ако не съм улучил раздела, но съм все пак нов и не знаех къде да постна тази тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Януари 16, 2010 Report Share Публикувано Януари 16, 2010 Привет, Не би трябвало да имаш проблем с файла, защото е за последната версия на IPB. Все пак експортирах езика току що и можеш да пробваш с него. Ако и така не стане - ще ти кача езиковите файлове. language.xml.gz Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
NetworkPro Публикувано Януари 16, 2010 Report Share Публикувано Януари 16, 2010 На мен до сега не ми е дало проблем, IPB 3.0.5 nld FS Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bsd Публикувано Януари 17, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 17, 2010 Не, при мен не става както трябва ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bsd Публикувано Януари 19, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 19, 2010 Привет, Не би трябвало да имаш проблем с файла, защото е за последната версия на IPB. Все пак експортирах езика току що и можеш да пробваш с него. Ако и така не стане - ще ти кача езиковите файлове. language.xml.gzСъжалявам че ъпвам, но честно казано много искам превода ви, защото ми се вижда много качествен, но колкото и пъти да пробвах не ставаше с фаила който намерих и този който ми даде. Затова ще помоля да ми дадеш фаиловете в едно рарче. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Януари 19, 2010 Report Share Публикувано Януари 19, 2010 Според мен трябва да си оправиш encoding-а на форума ти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Януари 19, 2010 Report Share Публикувано Януари 19, 2010 Виж сега, но внимавай с encoding-а, както ти писа IVAN. При нас е UTF-8.BG for IPB 3.0.x.rar Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bsd Публикувано Януари 19, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 19, 2010 Стана са проблем. Всичко по принцип е точно, но с енкогинга става проблема. При UTF-8 превода е ОК, а всичко направено до сега ... е на маймунки, като го обърна на windows-1251 всичко написано става нормално, а преводът ви става на маймунки. Лошото е че започнах с друг превод, който не е на чак такова ниво и бяха препоръчали windows-1251, явно това прави голям проблем. Няма начин да се нагласи нали? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Януари 19, 2010 Report Share Публикувано Януари 19, 2010 Има и не е много сложно. Трябва да отвориш всички файлове от превода с Notepad++, да копираш целия текст и да избереш от менюто Encoding -> Encode in ANSI и да поставиш текста върху вече съществуващия. След това записваш файла и преминаваш към следващия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bsd Публикувано Януари 20, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 20, 2010 Много, много Благодаря, Tragedy!!!Всичко върви перфектно. За потребителите със същият проблем като моя ще дам рар с двата енкодинга.IPB BG lang for 3.0.X.rar Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bsd Публикувано Юли 10, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 10, 2010 Добър ден, отново ще помоля за преводът ви, защото съм много доволен от него и върши перфектна работа Та трябва ми за 3.1.1 че гледам че и вие сте ъпдейтнали версията си.Ако е възможно да е отново в архив и този път си научих урока за енкодинга и сега всичко е на UTF-8 Много ви благодаря за миналия път и ще съм още толкова благодарен ако пак ми помогнете ПП: Разбрах и защо ми давало грешка преди. Всичко е заради хостингът ми и ограничението му, IPB иска 128mb ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юли 13, 2010 Report Share Публикувано Юли 13, 2010 Превода ни за версия 3.1.* все още не е пълна, като го довършим ще го качим и там. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bsd Публикувано Юли 14, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 14, 2010 Добре, благодаря! Само да питам къде е там ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юли 15, 2010 Report Share Публикувано Юли 15, 2010 Добре, благодаря! Само да питам къде е там ... В http://www.invisionize.com/ , но предполагам и тук ще качим файловете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MuPowe Публикувано Юли 19, 2010 Report Share Публикувано Юли 19, 2010 А къде се качва ? http://cs-bg.info/forum/images/smilies/csbg_new-user.gif Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост