keep_walking Публикувано Януари 16, 2010 Report Share Публикувано Януари 16, 2010 Здравейте.Имам малък проблем с видео картата ми ... преди нова година си взех лаптоп - DELL VOSTRO 1015 процесор: Двуядрен Intel Core 2 Duo T6570 (2.10GHz, 800MHz FSB, 2MB L2 Cache)памет: 4GB DDR2 800MHz твърд диск:500GB, 5400rpm SATA видео карта: Intel 4500MHD с 64MB собствена и до 1340MB споделена памет Използвам Windows 7 ...Та проблема ми е следния ... как мога да увелича така наречената "собствена" памет до 1000МБ поне ? Причината, е че при някой игри лаптопа наистина се показва много зле тоест видео картата ми ... Благодаря предварително ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 16, 2010 Report Share Публикувано Януари 16, 2010 Та проблема ми е следния ... как мога да увелича така наречената "собствена" памет до 1000МБ поне ?Не можеш. Тя затова е собствена паметта. И е нормално видео картата да се задъхва на доста игри, все пак е слаба и не е подходяща за такива неща. Intel GMA картите са по-скоро "колкото да има някаква карта". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sprint-Debugger Публикувано Януари 16, 2010 Report Share Публикувано Януари 16, 2010 Ще си позволя да попитам дали може да бъде сменена примерно с някоя nVidia втора ръка или тази на Intel е вградена (и аз имам лаптоп с такава карта)? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
keep_walking Публикувано Януари 16, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 16, 2010 Ясно.Питам защото ми казаха, че можело от биос-а ..? Но явно са сгрешили Благодаря за отделеното време ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 19, 2010 Report Share Публикувано Януари 19, 2010 Или те са сгрешили, или ти не си доразбрал. Количеството споделена памет може да се променя от BIOS, но собствената не може. То затова едната е споделена, а другата собствена. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост