Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте

От известно време имам един проблем .. когато поставя card readera или usb-to в компютъра за да си сваля нещо на телефона .. кликам върху My Computer след това долу ми излила една икона - (сменяем диск) като кликна върху нея излила един прозорец на който пише - поставете диск в устройството F: или няма диск в устройството ии не мога да си сваля нищо на телефона

Моля ако някой знае къде е проблема да пише ..!

Сподели другаде

Опитай да напишеш по-конкретна информация - какви са компонентите на компютъра, каква е операционната система, какъв е телефона... Това са неща, които ти можеш да провериш и напишеш; ние нямаме достъп до твоята система.
Сподели другаде

• 3 weeks later...
Преинсталирай или си деинсталирай стария софтуер на компютъра чрез който се свързваш с телефона и инсталирай нов софтуер и също внимавай телефона да не е заключен(какъвто и модел и марка да е)докато искаш да се свърже...Ако кажеш подробности ще ти помогнем повече...
Сподели другаде

• 2 weeks later...
Система: Microsoft Windows XP Professional ,Версия:2002 Service Pack 3 Компютър :AMD SempronProcessor 2600+ , 1.61 ГХц 448 МБ RAM .. а телефонът ми е нокиа 5300 карта памет : micro sc :) .. Преди не ми правеше проблем и можех да си свалям неща на телефона , но не знам какво стана :(
Сподели другаде

Малко по-подробно за компонентите ще може ли? Да са правени промени по хардуера или софтуера, преди да се появи проблемът? На друг компютър има ли проблем?
Сподели другаде

..Пропуснах да кажа, че card readera ми е за две карти .. едната е микро сд , а другата е за цифровия .. и странното е, че с картата на цифровия няма проблем .. мога да си качвам снимките на компютъра, ама като сложа на телефона .. ми пише - поставете диск в устройството ..
Сподели другаде

• 2 weeks later...
Здравейте...Реших да не отварям нова тема и да пиша тук...Значи имам следния проблем: Наскоро си взех Nokia X3 и се опитах да си инсталирам софтуерния диск..но компютърът въобще не го прочете, затова реших да си дръпна PC Suite от сайта на Nokia. Уж го инсталирах и ми дава "Connect a phone'' , но когато включа телефона, въобще не се свързва с компютъра..и така многократно...Някакви идеи какъв може да е проблема? unsure.gif blink.gif
Сподели другаде

Компютъра изобщо засича ли включването на телефона.Когато го свържеш някакви реакции.Намира ли го като хардуер ??В Device manager има ли го.Ако го закачаш на USB-port , който е отпред на самата кутия(това в случай , че става въпрос за настолен компютър , защото не си казал какво е PC-то , а и ОС на си споменал каква е) , пробвай с такъв който е отзад , на дъното.
Сподели другаде

• 3 weeks later...

Здравейте

От известно време имам един проблем .. когато поставя card readera или usb-to в компютъра за да си сваля нещо на телефона .. кликам върху My Computer след това долу ми излила една икона - (сменяем диск) като кликна върху нея излила един прозорец на който пише - поставете диск в устройството F: или няма диск в устройството ии не мога да си сваля нищо на телефона

Моля ако някой знае къде е проблема да пише ..!

И при мен има подобен проблем. Разликата (е може и при теб да е така) е в това, че има значение колко е качено на картата. При празна карта няма проблеми да я отвори, но след като се качи нещо започва много да се бави докато я отвори и с увеличаване на количеството информация се стига до момента в който вече не я намира. Това е под Widnows XP SP2. И пълни Event Viewer с Event 51.

Под Kubuntu 8.10 за кратко (няма и 1 секунда) я показва като устройство и изчезва (това се повтаря 2-3 пъти)

Пробвах картата на телефон и на плеър и се оказа че проблема не е от нея.

Четеца на карти го пробвах на друг компютър пак с тази карта и отново проблем нямаше.

С този четец и други карти (не са microSD) при мен - проблеми няма.

Понеже не ми трябва особенно тази карта ( microSD Maxell - 2GB) се бях отказал да търся от къде идва проблема (дъно едва ли не? - а то е: Gigabyte GA-7VT600(-L) ), но като видях тази тема реших да пиша, пък дано и на автора да му свърши работа.

Everest report.rar

Сподели другаде

И при мен има подобен проблем. Разликата (е може и при теб да е така) е в това, че има значение колко е качено на картата. При празна карта няма проблеми да я отвори, но след като се качи нещо започва много да се бави докато я отвори и с увеличаване на количеството информация се стига до момента в който вече не я намира. Това е под Widnows XP SP2. И пълни Event Viewer с Event 51.

Под Kubuntu 8.10 за кратко (няма и 1 секунда) я показва като устройство и изчезва (това се повтаря 2-3 пъти)

Пробвах картата на телефон и на плеър и се оказа че проблема не е от нея.

Четеца на карти го пробвах на друг компютър пак с тази карта и отново проблем нямаше.

С този четец и други карти (не са microSD) при мен - проблеми няма.

Понеже не ми трябва особенно тази карта ( microSD Maxell - 2GB) се бях отказал да търся от къде идва проблема (дъно едва ли не? - а то е: Gigabyte GA-7VT600(-L) ), но като видях тази тема реших да пиша, пък дано и на автора да му свърши работа.

Проблема се оказа че е софтуерен. Под Safe Mode няма проблеми. Но не ми идва идея от къде по-точно идва проблема?

Сподели другаде