bako_ttv Публикувано Януари 13, 2010 Report Share Публикувано Януари 13, 2010 Програма с която да си въвеждам текст и цифри във вид на таблица,но не като ексел.Нещо по простичко ми трябва за да въвеждам данни които ми трябват и от време на време да ги допълвам с нови.Прегледах всички програми като органайзери и бележници ,но като таблица не намерих! Има ли въобще такава програма? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Януари 13, 2010 Report Share Публикувано Януари 13, 2010 Звучи парадоксално, но мисля, че програмата, която търсиш е точно... Excell Преди да кажеш, че не искаш тази програма, виж първо за какъв точно Excell става въпрос... Не се сещам за по-проста таблица от тази..., освен може би от снощните записки на четворка белот... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bako_ttv Публикувано Януари 13, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 13, 2010 Всъщност ми трябва като бележка коята не е инсталирана както е ексел и се бави при отваряне! В смисъл в нея ще въвеждам това което сме си заработили с колегата за да си водим отчет понеже ни натресоха компютър с недооправена програма която не се знае кога ще оправят понеже има доста неща за доуточняване за да се въведат в нея! За сега открихме,че тая програма не ни въвежда заработеното от модел Лукс (който ни е на 95 стотинки квадратния метър),а ни го отчита като стандарт (който е на 37 стотинки квадратния метър)! До като я оправят искаме да си запишем това което сме си заработили за да не ни прецакат накрая!За сега пробвах тази програма и се получи нещо такова каквото искам, но и тя се отваря сложно ( в смисъл трябва да я отворя програмата и тогава да и посоча да отвори файла с таблицата с данни)?! Направо от файла не се отваря (не знам защо)?!Ето как искам да изглежда таблицата (прилагам снимка по-долу), но както казах да е като бележка подобно на тия програми дето си правиш напомнителни бележки и си ги лепиш по десктопа (но в тях няма таблици)!http://store.picbg.net/thumb/5D/BF/df05160a90d85dbf.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Януари 13, 2010 Report Share Публикувано Януари 13, 2010 Да, само от програмата могат да се отварят файлчетата, които правиш. Просто е опростена на MAX. Не мисля, че ще намерищ по-елементарно решение от това... от друга страна, що ви трябва с колегата програма? За такъв тип сметки и добрият стар молив и хартия върши работа... Е после ще трябва да си нанесете данните в компа, вместо само Copy/Paste, но така сметките винаги са ти в задния джоб... Понякога най-простото решение е най-правилно... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост