Jump to content

Проблем с Опера и IE 8

Препоръчан пост

Здравейте, от известно време(около седмица) забелязах, че когато гледам клипове от интернет сайтове чрез опера или друг браузър ми гълта цялата рам памет и клиповете насичат ужасно. Преди не съм имал подобен проблем и не мога да разбера, защо се получава. Предположих, че може да е от flash player и го обнових, но проблема си остана. Та ако някой има представа как да го оправя да пише, защото не мога да разглеждам никакви клипчета в интернет.
Сподели другаде

• Отговори 31
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Как точно установи, че ти се гълта всичката памет?

Еми пускам таск мениджър и всичко е анимирано и в цифри се вижда, че ползва 99% от ресурса на процесора. А пък и браузера се бъгва и нищо друго не може да се прави по компа.

Сподели другаде

А опитай първо от Add or remove, рестартирай и почисти с дадения по-горе инструмент.

Направих го и после пак го инсталирах, но все същото. Съмнява ме да не би проблема да е от монитора, тъй като е 24" и работи на резолюция 1920х1080.

Сподели другаде

Ами да сканирах за гадинки и други, но antispyware не откри нищо. А проблема го открих преди около седмица, но ме учудва това, че се появява след като компютъра е бил изключен повече от седмица, а пък такъв проблем сега имам и с лаптопа. Но пак да питам да не би да има общо и монитора, защото е 24" и е на резолюция 1920х1080.
Сподели другаде

Не каза дали браузърите заемат процесорната мощ.

Не, няма нищо общо с монитора и разделителната му способност. Когато някоя игра не ти тръгва или насича в подложката за мишката ли търсиш проблема?

Сподели другаде

Не каза дали браузърите заемат процесорната мощ.

Не, няма нищо общо с монитора и разделителната му способност. Когато някоя игра не ти тръгва или насича в подложката за мишката ли търсиш проблема?

Самите браузери не заемат процесорна мощ, но ако отворя някой сайт с повече ефекти направо не може да се работи по компа.
Сподели другаде