cr1minal Публикувано Януари 11, 2010 Report Share Публикувано Януари 11, 2010 Здравейте, Ситацията е следнта: ... преинсталира компютър на приятел (инсталирах XP SP2), но след инсталацията се зарази с един вирус, който ми забрани даже и антивирусна да инсталирам, та реших да го преинталирам отново вместо да се занимавам с вируса... започнах наново инсталация, фомарирайки твърдия диск, но при копиране на файловете на Уиндоус излезе грешка, но тъй като бях извадил кабела за клавиатурата, за да го сложа в личния си компютър, когато го върнах обратно клавиатурата не реагира и се наложи да прекратя инсталацията, натисайки бутона RESET на кутията... при следващия опит ми излезе следното съобщение: The file ubstor.sys is corruptet. Press any key to continue. След като натисна някой бутон компютърът се рестартира. Опитах с друг бутващ диск (този път с SP3) и ми излезе син екран и съобщението: STOP:/ COOO222 UNKNOWN HARD ERROR/SYSTEMROOT/SYSTEM32/ntdll.dll. Някакви идеи? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 11, 2010 Report Share Публикувано Януари 11, 2010 Ти сигурен ли си, че системата зарежда от буутващия диск? Кога точно се появява синият екран? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост