dbozone Публикувано Януари 11, 2010 Report Share Публикувано Януари 11, 2010 Хай,еврибади... Проблема ми е следния: Гледах си филм и внезапно ми излезе някаква грешка,компютъра се рестартира и никакъв шанс да тръгне.След още 1,2 рестарта започна да зарежда и се стигна до там,че си зацикли и не иска да тръгне.Всичко си зарежда докато не стигне до тук: (снимката) :(вече се отчаивам с моя комютър...Ще съм благодарен да помогете Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Януари 11, 2010 Report Share Публикувано Януари 11, 2010 Информация за компонентите? Видеокарта, захранване, процесор, дъно и т.н.Като включиш машината, въртят ли се всички вентилатори (процесор; видео; захранване)? Чува ли се началната POST проверка (бипкането)? Захранването, отделно ли е купувано, или си е към кутията? Подозирам, че може да е имало токов удар, който да му е дал зор... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 11, 2010 Report Share Публикувано Януари 11, 2010 Под Safe Mode зарежда ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dbozone Публикувано Януари 11, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 11, 2010 Със сафе моде пробвах, но не стана.Понеже не съм на ти със техниката сафе моде го избрах след като ми даде опциите safe mode , start window noraml и др.Вече не ми и излизат. Процесота е АМД 2800+ видеото е mx-440 заханването го смених лятото... дъното не знам какво е не разбирам само знам,чепише elitegroup Като го пусна си се чува всичко.Забелязах,че като се появи уиндолсчето на картинката по горе,излиза някак си плавно(незнам преди не ми е правило впечатление) и всичко свършва до тук. Все едно спира да "мисли" Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 11, 2010 Report Share Публикувано Януари 11, 2010 Какво точно се случи при опит за стартиране под Safe Mode? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dbozone Публикувано Януари 11, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 11, 2010 При натискане на сафе моде,забави се 2,3 сек. изписа ми нещо да натисна "r" за неразбрах какво,след като натиснах произволен клавиш,се растарира отново,след това направих същото,съответно същата реакция,след което същото и стана това което описах по-горе Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 11, 2010 Report Share Публикувано Януари 11, 2010 Опитвал ли си с поправка на текущата инсталация на Windows с помощта на инсталационен диск? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dbozone Публикувано Януари 11, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 11, 2010 Ами не съм,нямам диск а и съм бос в инсталация на уиндоус за съжаление... маи ще ходи на доктор ми се струва... просто не виждам друг начин...аз се съмнявам да не би да е вирус (с нод32 съм) Мерси все пак че се отзовахте Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 11, 2010 Report Share Публикувано Януари 11, 2010 Щом като нямаш диск, ще страдаш повече от необходимото. Златно правило е всеки да има инсталационен диск. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост