nikipetrov Публикувано Януари 10, 2010 Report Share Публикувано Януари 10, 2010 Здравейте! След една профилактична проверка ComboFix ми изписа: This machine does not have the Microsoft Windows recovery console installed и ми предложи да изтегли и инсталира въпросната възстановяваща конзола. Моля, някой да ми обясни за какво става въпрос. Проверката правих под Safe Mode с изключен System Restore и след преинсталация (преди два дни). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Януари 10, 2010 Report Share Публикувано Януари 10, 2010 Ами, ComboFix редовно изписва това, преди извършване на сканиране с него. После се включва и в лога, който показва. Въпросната конзола, мисля че се инсталира от инсталационния диск на Windows, когато се прави Repair на ситемата (при ситуация на закъсаност).Не бих казал, че ComboFix е от програмите, препоръчителни за рутинна профилактична проверка. Ако не знаеш какво правиш с нея, не е изключено да си докараш беля на главата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nikipetrov Публикувано Януари 10, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 10, 2010 Благодаря за бързият отговор! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост