styler94 Публикувано Януари 9, 2010 Report Share Публикувано Януари 9, 2010 Значи, аз съм с Windows 7.. Инсталирано ми е всичко както трябва инсталирам си и Direct X 9 всичко нормално, но като реча да пусна някоя игра или не тръгва или ми пише нещо от сорта че трябва да инсталирам Direct X защото софтуерно играта неможела да върви, а аз имам инсталиран direct x от какво може да е, обикновенно тея игри ми вървят под windows xp Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Януари 9, 2010 Report Share Публикувано Януари 9, 2010 Колко стари са въпросните игри? В Compatibility mode, пробва ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 9, 2010 Report Share Публикувано Януари 9, 2010 И за какъв DirectX 9 говориш? Windows 7 работи с DirectX 11. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
styler94 Публикувано Януари 9, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 9, 2010 Ми инсталирах DirectX 9c март миналата година. Пускам да рече CS (counter strike) върви си нормално пуска се менюто и изведнъж ми спира и ми пише че играта може да не върви нормално защото не върви на OpenGL а на Software. Преди имах такъв проблем с Vista оправих го като сложих DirectX но сега слагам и неиска.. Как мога да го оправя, ще пробвам с DirectX 11 да видим какво ще стане.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 9, 2010 Report Share Публикувано Януари 9, 2010 Няма какво да пробваш, защото DirectX си е наличен в Windows. По-скоро опитай режима за съвместимост - compatibility. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
styler94 Публикувано Януари 9, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 9, 2010 Как се прави това? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 9, 2010 Report Share Публикувано Януари 9, 2010 Десен клик върху изпълнимия файл -> Properties -> Compatibility. Там можеш да укажеш файлът да се изпълнява в режим на съвместимост с по-стара версия на Windows. Опитай с Windows XP. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Януари 9, 2010 Report Share Публикувано Януари 9, 2010 Аз бих искал да знам дали са инсталирани последните драйвери за видеокартата от производителя, a не generic драйверите на MS. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
styler94 Публикувано Януари 10, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 10, 2010 Опитах всичко каквото казахте нищо нестана.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 10, 2010 Report Share Публикувано Януари 10, 2010 Включително и това за драйвера на видео картата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост