Magic Публикувано Януари 8, 2010 Report Share Публикувано Януари 8, 2010 Здравейте, всички. Купих си лаптоп и рутер, но не мога да прекарам и-нет през компа на рутера, за да мога на имам на лаптопа. Свързвам се с и-нет чрез PPPoE, уиндоуса ми е XP Service Pack 3. Рутерът ми е EdiMax BR-6324nL, nLite Wireless 802.11n Broadband Router. Пробвах да свържа и-нета от компа към рутера и крос кабела в рутера и в компа, но така няма и-нет и не мога да направя настойките. Моля помогнете ми. Ако имате въпроси питайте. Благодаря предваритено! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
help Публикувано Януари 8, 2010 Report Share Публикувано Януари 8, 2010 Аз не мога да схвана идеята.Защо са тия чупки и чалъми с кроснатия кабел? Не можели директно да настроиш рутера на кабела,който идва от вън и захранва PC с интернат. П.с.Между другото тия рутери доста често се налага да се ъбдеитва Firmware(това си е мое мнение). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Magic Публикувано Януари 9, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 9, 2010 Ами help не мога да ти отговоря. За пръв път работя с рутер и не съм на ти с нещата. Няма значение вече, баща ми го закарал при един човек и той ми го настрои. Благодаря, все пак че се заинтересува. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост