stanilabg Публикувано Януари 8, 2010 Report Share Публикувано Януари 8, 2010 Интересуваме, има ли програмка, чрез която, като и покажа/задам определен размер (CD; DVD или други) да определи/изчисли, кои файлове (видео, снимки, документи) ще запълнят най-добре дадения вид медия, така че да остава мин. празно място при запис. С други думи - имам 20 клипчета, които желая да запиша на DVD, но да кажем само 15 от тях се вместват. И вместо аз да търся чрез добавяне-премахване едно по едно, програмката да го прави с оптимален размер (така, че да остава възможно най-малко празно място). Доста често ми се налага да го правя, така че ако познавате такава програма, споделете я. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
petiowolf Публикувано Януари 8, 2010 Report Share Публикувано Януари 8, 2010 Моя скромен опит със записването е доказал, че това което искаш да направиш не е много разумно, защото винаги има вероятност някой от файловете които запишеш накрая да се окаже че липсва на диска. Така че винаги оставай празно място, дори и програмата с която записваш да ти казва, че можеш да сложиш още нещо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Януари 8, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 8, 2010 Моя скромен опит със записването е доказал, че това което искаш да направиш не е много разумно, защото винаги има вероятност някой от файловете които запишеш накрая да се окаже че липсва на диска. Така че винаги оставай празно място, дори и програмата с която записваш да ти казва, че можеш да сложиш още нещо. Не казвам програмата да ги добавя към записващата програма, а само да ми изчисли най оптималният вариант, след като съм и задал някакъв размер, в който трябва да се вместят избраните файлове. Използвам ImgBurn и никога съм нямал проблеми. Всичко добавено е било после на диска/овете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
petiowolf Публикувано Януари 8, 2010 Report Share Публикувано Януари 8, 2010 Ако зададеш по-малък от стандартния размер (примерно за ДВД5 зададеш 4.2ГБ) то тогава има смисъл. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост