ba4o_kiro Публикувано Януари 8, 2010 Report Share Публикувано Януари 8, 2010 Здравейте и след нова година.Вчера си изтеглих добавките от Microsoft и се появи този проблем.Значи след всеки старт на компа се зарежда този банер придружен със един тъп звук като за грешка.Има ли някакъв начин да се оправи ако е възможно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 8, 2010 Report Share Публикувано Януари 8, 2010 Ти какво точно си инсталирал всъщност? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Януари 8, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 8, 2010 Имаше добавки от не знам как се казваше май висок приоритет,тях инсталирах.Имаше хардуерни добавки за видео картата и за звука,май че бяха драйвери, и четири софтоерни добавки които включваха Framework от 3,5 нагоре.Имаше и още нещо свързано със проверка на лиценза на продуктите.В общи линии е това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 9, 2010 Report Share Публикувано Януари 9, 2010 Струва ми се, че е станало омазване с някои елементи от драйвера на NVIDIA. Аз предлагам да бъде деинсталиран, да се почисти под Safe Mode с програма за целта (в тази тема е описано как става) и след това да се инсталира отново видео драйверът. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Януари 9, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 9, 2010 Прощавай за невежеството ми, но не знам кое по точно да деинсталирам.На три места пише NVIDIA.Разбрах каква е процедурата за почистване.Ще поставя шотче ако може покажи ми кое трябва да махна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Януари 9, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 9, 2010 Прощавай за невежеството ми, но не знам кое по точно да деинсталирам.На три места пише NVIDIA.Разбрах каква е процедурата за почистване.Ще поставя шотче ако може покажи ми кое трябва да махна.Edit:Малко със закъснение но се справих.Намерих драйвера във добавене и премахване на програми,деинсталирах го и след това го почистих под Safe Mode и наново го инсталирах.Сега всичко е наред.Липсват ония добавки които си бях изтеглил от Microsoft.Имам една молба: Като влезеш да си теглиш добавки нали минава проверка от какво има нужда компа ти.То трябва ли да се доверяваме на тази проверка.Благодаря ти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 9, 2010 Report Share Публикувано Януари 9, 2010 Ами, в общия случай човек може да се довери на проверката. Не напълно според мен, защото по мое мнение някои неща не са чак толкова нужни и е хубаво човек да си ги пресява според нуждите, но като цяло би трябвало да може да се остави човек в ръцете на съветника и да получи сносни резултати. Всъщност аз не съм напълно сигурен какво точно предлага тази проверка, защото аз ползвам Microsoft Baseline Security Analyzer за сканиране за липсващи обновления и съдя по нея, но тя би трябвало да е доста сходна с проверката, за която ти говориш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост