Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте!

Бих искал да Ви попитам, как мога да изчисля колко е общата мощност на всичкия ми хардуер?

това е са частите..

MB: Foxconn A690GM2MA/A690VM2MA Series

CPU: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2400 MHz (12 x 200) 4600+

HDD: WD 320GB Caviar® Blue™, SATA2, 7200rpm, 16MB,RAM: 2GB(DDR2-800 DDR2 SDRAM),AGP:NVIDIA

Video:GeForce 8500 GT (512 MB)

записвачка:DVD-RW LG Multi secure

Позрави :)

Сподели другаде

По принцип в интернет е пълно със сайтове, които изчисляват, но не бих препоръчал този вариант, защото често се взимат пикови мощности и крайният резултат е космически. На тази система примерно не ѝ трябва нещо повече от Fortron BlueStorm II 400W като дори 350W-PNF ще се справи отлично. Важно е качеството на изпълнение на даденя захранващ блок, защото примерно разликата между 450W Corsair CMPSU-450VXEU и Codegen 450W е огромна, дефакто нямат нищо общо, освен че и на двете пише 450W. Това веднага проличава и по цената.
Сподели другаде

По принцип в интернет е пълно със сайтове, които изчисляват, но не бих препоръчал този вариант, защото често се взимат пикови мощности и крайният резултат е космически. На тази система примерно не ѝ трябва нещо повече от Fortron BlueStorm II 400W като дори 350W-PNF ще се справи отлично. Важно е качеството на изпълнение на даденя захранващ блок, защото примерно разликата между 450W Corsair CMPSU-450VXEU и Codegen 450W е огромна, дефакто нямат нищо общо, освен че и на двете пише 450W. Това веднага проличава и по цената.

Да!Аз ще закупя Fortron 350W-PNF , защото това първото е по скъпо и го нямат в наличност ... (не ми се чака). Благодаря за точния отговор,но ще може ли да ми дадеш 1 от тези сайтове които изчисляват искам все пак да погледна ...

Сподели другаде