vike0526 Публикувано Януари 4, 2010 Report Share Публикувано Януари 4, 2010 преинсталирах си уиндолса и драиварите и всичко беше ок докато не стигнах до блутут ;сложих bluesoleil и край сас звука ;май трябва да тегля драйвари ама незнам какви и откаде или да реинсталирам ама нещо нестава;моля някой ако може да ми помогне благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
itzo1994 Публикувано Януари 4, 2010 Report Share Публикувано Януари 4, 2010 1.Правопис2.За вълшебната карта дето няма име и модел, още няма драйвъри. Отвори Start->десен клик на My Computer->Properties->Hardware->Device manager->гледаш частта със Sound, video & game controllers.Там е показано звуковото ти устройство.Пишеш го тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
help Публикувано Януари 5, 2010 Report Share Публикувано Януари 5, 2010 Ако кажеш с каква ОС си цена няма да имашЗа Win XPStart menu> Control Panel > Sound and Audio Devices > Audioтук в полето default device,от пада щото меню избираш кое да ти възпроизвежда звука.След като е имало звук и се е загубило при инсталация на блутут устройство,тоест блутут устройството е станало по подразбиране да възпроизвежда звук.Смени от падащото меню на аудио картата ти дай ОК и проблема трябва да ти се реши. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Януари 5, 2010 Report Share Публикувано Януари 5, 2010 преинсталирах си уиндолса и драиварите и всичко беше ок докато не стигнах до блутут ;сложих bluesoleil и край сас звука ;май трябва да тегля драйвари ама незнам какви и откаде или да реинсталирам ама нещо нестава;моля някой ако може да ми помогне благодаря Доколкото съм чел, въпросното чудо (bluesoleil), е доста бъгаво и предизвиква проблеми от подобен род. Ако го разкараш, вероятно проблемът ще изчезне. Можеш да си потърсиш алтернатива, която да покрива използваните от теб опции.Примерно, чрез търсачката на Softpedia, като напишеш bluetooth Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazyfrog Публикувано Януари 5, 2010 Report Share Публикувано Януари 5, 2010 Първо кой драйвер инсталираш - на блутута или на саунд картата ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vike0526 Публикувано Януари 5, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 5, 2010 windows-a ми е XP 2000,а като съм в Sound,video and game controllers:Audio Codecs Bluetooth AV/HS Audio Legacy Audio Drivers Legacy Video Carture Devices Media Control Devices Realtek High Definition Audio USB Audio Device Video Codecsникъде нямам възклицателен знак в жълто триъгълниче или червен хаз се опитах да изтрия bluesoleil от работният плот и от програмите в старт меню ама пак нямам звук Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazyfrog Публикувано Януари 5, 2010 Report Share Публикувано Януари 5, 2010 windows-a ми е XP 2000,а като съм в Sound,video and game controllers:Audio Codecs Bluetooth AV/HS Audio Legacy Audio Drivers Legacy Video Carture Devices Media Control Devices Realtek High Definition Audio USB Audio Device Video Codecsникъде нямам възклицателен знак в жълто триъгълниче или червен хаз се опитах да изтрия bluesoleil от работният плот и от програмите в старт меню ама пак нямам звукДеинсталирай Bluetooth AV/HS Audio и виж дали ще има звук, ако няма инсталирай драйвера за саунд картата отново. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vike0526 Публикувано Януари 5, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 5, 2010 получи се!!!получи се!!!вече имам звук!благодаря на всички че ми подсказаха какво да направя и най-много на crazyfrog и на itzo1994!!!!!!!!!!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazyfrog Публикувано Януари 5, 2010 Report Share Публикувано Януари 5, 2010 получи се!!!получи се!!!вече имам звук!благодаря на всички че ми подсказаха какво да направя и най-много на crazyfrog и на itzo1994!!!!!!!!!!!!За нищо. Радвам се , че помогнахме. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост