Jump to content

нямам звук на компито след инсталиране на блутут

vike0526

Препоръчан пост

преинсталирах си уиндолса и драиварите и всичко беше ок докато не стигнах до блутут ;сложих bluesoleil и край сас звука ;май трябва да тегля драйвари ама незнам какви и откаде или да реинсталирам ама нещо нестава;моля някой ако може да ми помогне благодаря
Сподели другаде

1.Правопис

2.За вълшебната карта дето няма име и модел, още няма драйвъри.

Отвори Start->десен клик на My Computer->Properties->Hardware->Device manager->гледаш частта със Sound, video & game controllers.Там е показано звуковото ти устройство.Пишеш го тук.

Сподели другаде

Ако кажеш с каква ОС си цена няма да имаш

За Win XP

Start menu> Control Panel > Sound and Audio Devices > Audio

тук в полето default device,от пада щото меню избираш кое да ти възпроизвежда звука.След като е имало звук и се е загубило при инсталация на блутут устройство,тоест блутут устройството е станало по подразбиране да възпроизвежда звук.Смени от падащото меню на аудио картата ти дай ОК и проблема трябва да ти се реши.

Сподели другаде

преинсталирах си уиндолса и драиварите и всичко беше ок докато не стигнах до блутут ;сложих bluesoleil и край сас звука ;май трябва да тегля драйвари ама незнам какви и откаде или да реинсталирам ама нещо нестава;моля някой ако може да ми помогне благодаря

Доколкото съм чел, въпросното чудо (bluesoleil), е доста бъгаво и предизвиква проблеми от подобен род. Ако го разкараш, вероятно проблемът ще изчезне.

Можеш да си потърсиш алтернатива, която да покрива използваните от теб опции.

Примерно, чрез търсачката на Softpedia, като напишеш bluetooth

Сподели другаде

windows-a ми е XP 2000,а като съм в Sound,video and game controllers:Audio Codecs

Bluetooth AV/HS Audio

Legacy Audio Drivers

Legacy Video Carture Devices

Media Control Devices

Realtek High Definition Audio

USB Audio Device

Video Codecs

никъде нямам възклицателен знак в жълто триъгълниче или червен х

аз се опитах да изтрия bluesoleil от работният плот и от програмите в старт меню ама пак нямам звук

Сподели другаде

windows-a ми е XP 2000,а като съм в Sound,video and game controllers:Audio Codecs

Bluetooth AV/HS Audio

Legacy Audio Drivers

Legacy Video Carture Devices

Media Control Devices

Realtek High Definition Audio

USB Audio Device

Video Codecs

никъде нямам възклицателен знак в жълто триъгълниче или червен х

аз се опитах да изтрия bluesoleil от работният плот и от програмите в старт меню ама пак нямам звук

Деинсталирай Bluetooth AV/HS Audio и виж дали ще има звук, ако няма инсталирай драйвера за саунд картата отново.

Сподели другаде

получи се!!!получи се!!!вече имам звук!благодаря на всички че ми подсказаха какво да направя и най-много на crazyfrog и на itzo1994!!!!!!!!!!!!

За нищо. Радвам се , че помогнахме.

Сподели другаде