stankov Публикувано Януари 4, 2010 Report Share Публикувано Януари 4, 2010 колеги може ли ниакои да ми каже как мога да си сваржа лаптопа кам тв мача се вече циал ден и немога да го пусна благодариа предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tomkat Публикувано Януари 4, 2010 Report Share Публикувано Януари 4, 2010 задал си въпрос ,уравнение с много неизвестни как да ти отговори някой,поне пиши видео картата каква еиначе най общо става като сложиш С-видео кабел и от настройките на видео картата избереш клон моуд и тиътър моуд да ти излиза видеото на цял екран Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stankov Публикувано Януари 4, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 4, 2010 с ати радеон х1200сериес ми е лаптопа ми е тошиба сателит А305Д-С6835 и тв ми е тошиба пробвах всичко и нестава Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tomkat Публикувано Януари 4, 2010 Report Share Публикувано Януари 4, 2010 а влезе ли в настройките на видеото?там търси таба дисплейс и от дисплейс включи телевизора да е активен и после търси овърлей -за клон моудтова е най общо щото не познавам интерфейса на видеото тиа телевизора постави на съответния С-видео каналето това намерих за теб чети http://blog.ickata.net/UserFiles/tvout.htm Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bobigrig Публикувано Януари 4, 2010 Report Share Публикувано Януари 4, 2010 Ако имаш VGA на компа и TV-то,купуваш си кабел VGA мъжко-мъжко,съединяваш ги (при изгасено състояние),включваш ги и автоматично ще ти излезе сигнала на телевизора.Ако ги връзваш при вкл.положение,трябва от видео картата да зададеш ТВ-то като 2-ри монитор,и да вдигнеш резолюцията над 1024/1024.И сигнала трябва да излезе(или F5-има символ на компютрче/екранче) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stankov Публикувано Януари 4, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 4, 2010 нищо неставаколеги провжах какво ли не и нестава и неставанамен неми излизат такива настроики за тв кадето са дадени на лаптопа ниамам такова нещо на лаптопа имам с-видео а на тв имам 2 скарт букси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stankov Публикувано Януари 4, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 4, 2010 хора сигурно немога да си направиа настроиките на видео картата по нагоре е дадена видео карата ама тиа е ати радион 9000 а моиата е ати 1200 и скина е савсем друг и пробвах и немога да го направиа молиа помагаите Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RamzesIII Публикувано Януари 5, 2010 Report Share Публикувано Януари 5, 2010 нищо неставаколеги провжах какво ли не и нестава и неставанамен неми излизат такива настроики за тв кадето са дадени на лаптопа ниамам такова нещо на лаптопа имам с-видео а на тв имам 2 скарт букси Трябва да си купиш ТАКЪВ кабел.За настройките на видеокартата:С десен бутон на мишката или тъчскриина кликваш на десктопа->Ati Catalyst Control Center->Displays Manager->Displays Properties->кликваш на второто мониторче и даваш->yes.Ако вече си свързал кабелите, менюто Displays Manager в ATi Catalyst Control Center би трябвало да ти изглежда ето така:http://img123.imageshack.us/img123/1619/30160587hi6.jpgКликваш с десен бутон върху долното мониторче (в подменюто Attached displays currently disabled) и задаваш опцията Extend Main onto TV. След това отиваш в менюто AVIVO Video -> Theater Mode и избираш за втория монитор функцията in Theater Mode. http://img178.imageshack.us/img178/723/77338280js6.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост