Jump to content

Как да свържа лаптопа към телевизора

Препоръчан пост

задал си въпрос ,уравнение с много неизвестни как да ти отговори някой,поне пиши видео картата каква е

иначе най общо става като сложиш С-видео кабел и от настройките на видео картата избереш клон моуд и тиътър моуд да ти излиза видеото на цял екран

Сподели другаде

а влезе ли в настройките на видеото?там търси таба дисплейс и от дисплейс включи телевизора да е активен и после търси овърлей -за клон моуд

това е най общо щото не познавам интерфейса на видеото ти

а телевизора постави на съответния С-видео канал

ето това намерих за теб чети

http://blog.ickata.net/UserFiles/tvout.htm

Сподели другаде

Ако имаш VGA на компа и TV-то,купуваш си кабел VGA мъжко-мъжко,съединяваш ги (при изгасено състояние),включваш ги и автоматично ще ти излезе сигнала на телевизора.Ако ги връзваш при вкл.положение,трябва от видео картата да зададеш ТВ-то като 2-ри монитор,и да вдигнеш резолюцията над 1024/1024.И сигнала трябва да излезе(или F5-има символ на компютрче/екранче)
Сподели другаде

нищо неставаколеги провжах какво ли не и нестава и неставанамен неми излизат такива настроики за тв кадето са дадени на лаптопа ниамам такова нещо

на лаптопа имам с-видео а на тв имам 2 скарт букси

Сподели другаде

хора сигурно немога да си направиа настроиките на видео картата по нагоре е дадена видео карата ама тиа е ати радион 9000 а моиата е ати 1200 и скина е савсем друг и пробвах и немога да го направиа молиа помагаите
Сподели другаде

нищо неставаколеги провжах какво ли не и нестава и неставанамен неми излизат такива настроики за тв кадето са дадени на лаптопа ниамам такова нещо

на лаптопа имам с-видео а на тв имам 2 скарт букси

Трябва да си купиш ТАКЪВ кабел.

За настройките на видеокартата:

С десен бутон на мишката или тъчскриина кликваш на десктопа->Ati Catalyst Control Center->Displays Manager->Displays Properties->кликваш на второто мониторче и даваш->yes.

Ако вече си свързал кабелите, менюто Displays Manager в ATi Catalyst Control Center би трябвало да ти изглежда ето така:

http://img123.imageshack.us/img123/1619/30160587hi6.jpg

Кликваш с десен бутон върху долното мониторче (в подменюто Attached displays currently disabled) и задаваш опцията Extend Main onto TV. След това отиваш в менюто AVIVO Video -> Theater Mode и избираш за втория монитор функцията in Theater Mode.

http://img178.imageshack.us/img178/723/77338280js6.jpg

Сподели другаде